kuzeyismomm Merhaba oğlumun sağ üst azı dişi çıkmış sol damağında da böyle diş gibi sarkmış et parçası var bu ne olabilir
balbebekannesi__ kuzeyismomm benim bebegimde de böyle et parçası var kanadı normal mi çok huysuz kaç günde çıktı dişi
kuzeyismomm Eyll-9 aslında hep huysuz sıkılgan uyumayan bir çocuk olduğu için diş çıkarma dönemi bu diye adlandırmadan dişleri çıktı 16 aylık ve şuan 9 dişi oldu biraz az sanırım geç diş çıkartıyor ama zor mu bilmiyorum ilk defa ateşlendi mesela
kuzeyismomm balbebekannesi__ evet 2-3 gün sonra düşmüş ve damağı patlaşmıştı yutmuş büyük ihtimalle ama çok midesini bulandırıyordu o et parçası varken
balbebekannesi__ kuzeyismomm benimki kanadı da doktora götürdüm çocuk diş hekimi dediler randevu bulamadık özelde de. Et parçası var hala huysuzlukta var
kuzeyismomm balbebekannesi__ bizimki de kanıyordu midesini bulandırıyordu bunun yüzünden. 1 haftayı falan geçer diş çıkarma döneminde normal bence yine de bi diş hekimine götürmekte fayda var uzun süredir varsa ne zamandır var