Miraa80 Sadegulakts03 ben kullanıyorum çok rahat ve kolay bir kullanımı var işe başlayınca da kolayca yanımda götürüp sağım yapabilirim diye düşünüyorum. Meme reddi yaşıyorduk ondan aldım çok tereddüt ettim alsam mı almasam mı işe yarar mı küçücük bir şey falan aklımda bi dünya şüphe vardı çok araştırdım sonra sipariş verdim gayet güzel doğru vakumlayınca iyi iş çıkarıyor ağrı sızı yara filan da yok ilk süt gelene kadar biraz sızı oluyor o kadar 👍🏻🤗
Gksaksl Sadegulakts03 Ben almıştım ama hiç memnun kalmadım tam da beceremedim sanırım. Ama benim sütüm azdı ne yaptıysam artmamıştı bir umut almıştım. Bence sütü çok olanlar hatta akanlar için iyi olur yine de çok pahalı değildi sanırım deneyin isterseniz.
Askmeyvesininannesi Sadegulakts03 bende hem avent elektrkli hem mochi var sağarjn aventle mochiyide ötekine takıodum veya emerkn bebeğim öteki memeye takıordum ben sevdim sağdıgım sütü kapağını kapatp dolapta sakladm falan iyi yani
gizem75 @Crss bende aldım ama benim sütüm olmadığı için tabiki kullanamadım almak isteyene uyguna satabilirim sütü çok olan biri
Gksaksl gizem75 Benim de öyle olmuştu aynen 2-3 kez denedim bi kaç damla toplamıştı o kadar sonra da zaten 5. Ayda sütüm kesildi oğlum şu an 8.5 aylık mama ve ek gıdayla devam ediyoruz.
Askmeyvesininannesi Sadegulakts03 süt yok mu ? bende artık sağmıyorum. Sağdıgım sütü içmiyor bebeğim. Ve artık memelerim terbiye oldu eskisi gibi süt yok
Gksaksl Sadegulakts03 İçiniz de kalmasın o zaman deneyin bence. Ben 5 ay boyunca inanın her şeyi yaptım sütüm artsın diye maddi manevi çok yıprandım ama olsun şu an hiç içimde bir şey kalmadı acaba alsam yapsam fayda eder miydi diye hepsini denedim olmadı. Aklınız da kalmasın madem bakarsınız biraz faydası olur kar kardır yani anne sütü bu bir damlası bile faydalı sonuçta.
Aslikose16 Sadegulakts03 belki yiyip içtiğiN seylerdendir benimde azalmıştı sütüm iştahım kesilmişti ama hurma boza rezene falan yiyip içmeye başladım havuç çok yiyorum süt arttırıyor. Bir de 2 buçuk 3 saatte bir sagınca çok geliyor dolmasını bekle canım
Aslikose16 Sadegulakts03 hümana emzirme cayı, çiğ badem, hurma, boza, tahin, rezene cayı, havuç canım. Her gün bunları düzenli yiyip içiyorum. Bir de bol su, erik hoşafı bunlar çok arttırıyor. Göğüslerime ısıtıp havlu koyuyorum. Bunları yap farkı görürsün
Sadegulakts03 Askmeyvesininannesi yani yok diyemem geliyor ama az az bazen göğsümü sıkınca fışkırıyor ama sağdığımda gelmiyor
Sadegulakts03 Gksaksl bende denemeye devam ediyorum işte canım hayırlısıyla inşallah tabi bazen olmayınca olmuyor dediğin gibi içimde kalmasın bakalım kısmetse olur zaten
Aslikose16 Sadegulakts03 Tecrübe ile sabit canım 🤗 Sütümüz bol olsun inşallah yavrularımıza şifa olsun