Ben hastane tipi medela elektrikli pompa da kullandım ama mochi kadar verim alamadım. Mochiyi emzirirken kullanıyorum bebeğim bir memeyi emerken genelde ikinciye geçmeden bırakıyor mochi sayesinde o emmeye başlayınca diğer memeden sağım yapıyorum iyi emerse çok süt sağıyorum kötü emerse bir akış olmadığından mochiyede çok gelmiyor. Benim çok sütüm yok mochi ile artırmayı da deniyorum. Özellikle geceleri çok uyuya kalan Bebekler için iyi bence sağım yapıp sabah takviye amaçlı kenara koyabilirsin. Bende tek memeden bazen 20 bazen 40-50 ml arası sağım yapabiliyorum. Bu arada ikinciyi de sipariş ettim ama mochi marka değil Amazon ve AliExpress gibi sitelerde 1-2 euroya bile alınabiliyor ben 8 euroluk aldım bebeklere uygun sertifikası olduğu için. İkincisi ile oğlum düzgün emediğinde ikisini aynı anda takıp akış eldeetmek istiyorum umarım olur. Size de tavsiye ederim kesinlikle.
Kötü yanları; silikon olduğu için çok toz topluyor dış kısmı iç kısmında göğüsü saran kısım da toplayabiliyor o nedenle sütü aktarmadan önce siliyorum.
Meme şekline göre değişiklik gösterebilir ama bazen takarken düşebiliyor ya da tam vakumlayabilir ama zamanla çözüyorsunuz nasıl takılacağını. Ne kadar iyi takarsanız o kadar verimli çeker.
Son olarak eğer benim gibi sakarsanız sık sık koyduğunuz yerden çarparak düşürebilirsiniz çok hafif olduğu için devriliyor. O nedenle sağım sonrası hemen kaldırmakta fayda var.