Sofia2020 Clindoxyl 0.5 jel al kullan gecelerı sür uyu 1haftaya kalmaz biter 💜 bende 28de sivilce yaptım geçen temmuzdan berı vardı 2ay önce bu jelle bitirdim konuyu 💕
agzimizintadikacmasin Madamehappyyyyy sabah uyanınca yüzünü sade sodayla yıka ve sonra bana dua et 🎀🎀🎀
Aslananne2 Madamehappyyyyy bnde 29 yaşındayım alnımda küçük küçük sivilceler çıkmaya başladı bu yaşıma kadar hiç sivilce yüzü görmeyen ben ilk defa çıkmaya başladı 😅😅bu yaslarin alametleri mi nedir 😅
agzimizintadikacmasin Madamehappyyyyy düzenli yap ayrıca kırışık oluşumuna da engeller ben 29 yaşındayım herkes daha genç durduğumu söyler bir ara uzun süre sodayla yıkadım sabahları ben de sivilceden eser kalmadı 🤩
Madamehappyyyyy agzimizintadikacmasin Her gün bir Şişe mi? Yoksa buz haline getirip soğuk halde masaj mı yapsam ?
agzimizintadikacmasin Madamehappyyyyy söylediğin de mantıklı👍 ben uyanınca sabah yıkıyordum o kadar yaz kış düzenli yaptım sonra bıraktım
Madamehappyyyyy BengeldimNabersiniz Alergji testi bile yaptırdım her şey normal. 😒Pcos var bende büyük ihtimalle bu yüzden
DZ123 Madamehappyyyyy Merhaba bende 28 yaşındayım ve sanki ergen gibi yüzüm özellikle çene bölgem sivilce doluyor sönüyor tekrar çıkıyor.Yorumlarda söylenen önerileri denedinizi sivilceleriniz ne durumda acaba?
Madamehappyyyyy DZ123 Merhaba denedim değişim yok 🫨pes ettim. Doktordan rdv aldım Salı günü gideceğim