Cinarberkinannesi Merhaba anneler 1 Mayıs 10 Mayıs arası eşim Ben 19 aylık oğlumla birlikte Antalya’da bir otele gideceğiz ilk defa bebekle otele gideceğim için bu arada otel Her Şey Dahil yanında Ne götürmem gerekir nelere ihtiyacım olur konusunda pek bir fikrim yok Bir de mevsim şartları hakkında çok emin olamıyorum Antalya’ya hiç Mayıs ayında gitmediğim için bana tavsiye verebilecek anneler varsa çok sevinirim
usenmedimyaptimbirvelet Cinarberkinannesi mayıs ayında büyük ihtimal hava ılık, deniz buz gibi olur. Ama otelde ısıtmalı havuz olacağından kolluk,mayo,uv korumalı şapka, güneş kremi, bornoz, havlu, müslin bornoz,deniz ayakkabısı bunlar işinize yarar.
btlbsr Cinarberkinannesi Antalya da yaşıyorum ben heniz denize girmedim ama ramazan bayramında filan sahil tıklım tıklımdı girenler çok. Bebek için soğuk olabilir bakmak lazım. Bol bol müslin havlu panço alabilirsiniz. Yürüyorsa ayakkabıya ek terlik. Mayo şapka gözlük. Sık terliyorlar bol bol zıbın atlet. Bunlar yeterli bence.
Merhaba05 Cinarberkinannesi ben 2 sene önce mayıs ayında gittim denize giremedik çook soğuktu. Yolda bozulmayacak atıştırmalıklar yapıp yanınıza alabilirsiniz. Denize girilmez ama deniz kenarında vakit geçirebilirsiniz güneşte yakar ona göre hazırlık yapmak lazım. Uzun kollu mayo güneş kremi havuz patiği şapka alınabilir. Bol mayo bez koyun suyla oynamayı seviyosa kıyıdan denize girince üstü ıslanıyo ıslak kalıp üşütmesin diye. Kıyafet olarak şortlu takım götürecekseniz bi kaç tanede uzun takım koyun akşamları serin oluyo çünkü. Hırka, ceket koyabilirsiniz. Akşam bebek arabasında uyursa sizde açık havada oturursanız onun için battaniye koyabilirsiniz.
Slm-sg Cinarberkinannesi 3 hafta önce sidede bir oteldeydik bizde. Hava gündüz çok sıcak ama akşamları serin oluyor. Yani hem kısa kollu hemde uzun kollu şeyler koymanız lazım.yemek konusunda sıkıntı yasamazsınız acık büfede mutlaka bebeğinize uygun birsey bulabilirsiniz. Ates ölçer ve ilaçlarını almayı unutmayın
Cinarberkinannesi usenmedimyaptimbirvelet teşekkür ediyorum bilgi verdiğiniz için zaten Denize girmeyi çok düşünmüyorduk ama Havuzun ısıtmalı olduğunu otele Sormak mı gerekir acaba Her havuz ısıtmalı oluyor mu otelde hiç bilgim yok aslında bu konu ile ilgili hep yazın gittiğim için ben bekarken ve evliyken çocuksuz gitmiştim hep çok sıcak olan aylarda gitmiştik ilk defa Mayıs ayında gideceğim O yüzden merak ettim doğrusu ısıtmalıysa çok iyi olur gerçekten
Cinarberkinannesi btlbsr ya öyle olmasına çok sevindim Ben İstanbul’da yaşıyorum bugün resmen kar havası vardı burada oranın böyle bu kadar sıcak olabileceğine ihtimal vermiyordum ama siz Tabii yaşadığınız için daha iyi bilirsiniz tek temenniğim Havanın böyle güzel soğuk olmaması yağmurlu olmaması İnşallah öyle olur
usenmedimyaptimbirvelet Cinarberkinannesi rica ederim. İyi tatiller. Otel lüks bir otelse eğer ısıtmalı havuzu vardır muhtemelen
btlbsr Cinarberkinannesi bugün bi tık serindi ama kime göre 😁 20 aylık oğlum evde zıbınla dışarda kısa kollu takımlarla dolanıyor. Terlik ya da sandalet giyiyor yanımda yedek her zaman fazladan zıbın oluyor. Geçen sene tatilde iyiki almışım dediğim tek şey müslinlerdi. Denizden sonra ben çarpmasın diye uzun kollu müslin gömlekler giydirmiştim. Mayısta soğuk olacağını hiç sanmıyorum. Umarım hayalinizden de güzel olur tatiliniz. Bebekle herşey dahil otel kadar mantıklı bi seçim olamaz
Cinarberkinannesi Merhaba05 Çok teşekkür ediyorum Ben hepsini kısa kollu koymuştum sadece bir takım uzun kollu koymuştum şimdi bavulu tekrar düzenleyeceğim Çok teşekkürler gerçekten
Hellobello Cinarberkinannesi canım ben mart sonu belekteydim denize de girdim ama herkes giremez soğuk tabi, ısıtmalı açık havuz otelde vardı, 2 yaşında kızım da açık ısıtmalı havuza girdi, her otelde olmuyor sor istersen. Mayıs ayı yağmurlu da olabilir güneşli de şans artık ama güzel geçer her türlü☺️ Kendi hazırladığım tatil bavul listemi paylaşayım bakın isterseniz
Hellobello Cinarberkinannesi uzun kollu çok lazım oluyor çorap vs götürün biz haziran başı gittik geçen sene yağmur fln bile yağdı
Merhaba05 Cinarberkinannesi rica ederim ne demek. Akşamları için hırka ceket koyun mutlaka. İnşallah hava çok güzel olur gerek kalmaz, inşallah tatiliniz çok güzel geçer 🙏🏼
aleksandralarossa Cinarberkinannesi güneş kremi kendi havlusu sapka calpol ates ölçer kıyafetleri mayo bez müslim örtü
btlbsr Nuriyenur biz burda yaşadığımız için konaklama sıkıntımız yok bu yüzden bilmiyorum ama genelde herşey dahillerde Alanya ve Tekirova tercih ediliyor o bölgelerdeki otellerin yorumlarını inceleyebilirsiniz
Cinarberkinannesi Nuriyenur 1 mayista gidicez otel manavgatta cenger beach ismi geldikten sonra yorumlarım
Nuriyenur Cinarberkinannesi merhaba gittiğiniz yer neresi acaba güzel mi söyler misiniz bizde gitmek istiyoruz da