ZuleyhaEvren Hayırlı geceler hanımlar. Oğlum 8 aylık diş çıkarıyor. Aşırı derecede huysuz ve uykusuz. Gece uykularımız oldukça azaldı. Uykusuzluğu için önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
sema_068 ZuleyhaEvren sizinkide böyle sinirli gibi elleriyle ağzını sıkar gibi yapıyor mu? Bizimki eliyle sürekli ağzını sürtüyor gibi nsıl anlatsam ağzını sıkıyor yumruk yapıp ellerini ağzına bastırıyor
Sihirliannem ZuleyhaEvren benim kızım da 8 aylık ve aynı belirtiler var ağzına baktığımda diş olup olmadığının farkını anlayamıyorum sizin bebeğinizin diş etleri nasıl acaba fikir olması açısından bizim de hiç uykumuz kalmadı 😓
ZuleyhaEvren sema_068 evet evet aynen öyle yapıyor. Bir de üstüne yumruk yapıp çığlık atıyor ağrısından olsa gerek.
ZuleyhaEvren Babyorg 10 gündür falan çekiyoruz uçları belli içinde de doktor da patlamadan çok zorlar sizi sonrası kolay dedi
ZuleyhaEvren Babyorg hepsini yapıyorum da artık biraz uyusun da istiyorum. 10 gündür ne kendisinde ne bende uyku kaldı.
sema_068 ZuleyhaEvren ek gıda reddi var mı peki? Bizimki biberonu ısırdığı için iyi geliyo heralde ordan içiyo çorba falan. Ama kaşıkla ne versem ağlıyor. Mesela meyve çok sever normalde onu bile yemek istemiyor. Ağlıyo zorlayınca.