Pamukbaby eda_oyku23 Ölüm gibi bişeydi kimse ölmedi diyormuşum 😄😄 Sürekli çığlık atıyordu, uykuya direniyordu ondan gizli bişey yapacakmışım gibi hep tepemdeydi 😵💫👶🏼😄 ama bizim 9 gün felan sürdü sonra eski düzenimize döndük 🌸
tarcinn eda_oyku23 şuan 4 ay 23 günlük bebeğim var. En belirgin şey durduk yere ağlamalar. Ne istediği belli değildi. Damak kaşınma olayı git gide yoğunlaştı ve her şeyi ağzına sokmaya başladı. Mikrop kaptı boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığına sebep oldu. Meme reddi yaşadık. Bebek bardağı ile içebildiği kadar içirdim. Burda en önemli şey rutinlerinizi kararlı şekilde devam ettirmek. Bu süreç geçici ve bitecek ona göre isyan etmemek lazım. 😂 Yatmalarımız kalkmalarımız çok az da olsa değişti ama kararlı davrandım ve onu da atlattık şükür. Size de kolay gelsin. Musmutlu süreçler geçirin inşallah 🙏🙏😇😇
smysre tarcinn ne güzel anlatmışsınız umut doldu içime 😂 geçicek diyorsunuz yani biz tam 13 gündür böyleyiz normalde kendisi uyuyan bir bebekti şimdi uyutmak için her yolu dener oldum kararlı derken ne yapmamız gerek kucağa alışacak diede korkuyorum ama mecburen öyle uyuyor 3 ay 9 günlük
1cocuksevdasi eda_oyku23 meme reddi var 1 hafta oldu zor emziriyorum durduk yere ağlıyor devamlı kucak istiyor gezmek istiyor zor geçiyor işte
1ciftyesilgozzz Bizim 4. Ayımız nispeten kolaydı. Sadece çok sık uyanıyordu geceleri, gündüz de memnuniyetsizlik vardı genel anlamda. Ama uzun sürmedi en fazla 1 haftada geçti. Şimdi de diş huzursuzluğu başladı 🫠
Deletedmom_108 eda_oyku23 Bu 4 ay atağı tam olarak ne zaman oluyor ya. Benim kızım 3 ay 13 günlük huyu çok değişti sebepsiz ağlamaya başladı ve uyku düzeni bozuldu 4. Ay atağı mı acaba bu hayır yani değilse 4 aylık olduğunda ne olacak merak ediyorum 😁
tarcinn smysre biz 4 aylık olana kadar uyusun da dinlensin gözüyle hep baktık 🥰 sallanmayı sevmedi kucakta pişpişledik o da yorucu olmaya başladı. Uyku eğitmeni ile konuştum anlaştım. Yakın bir zamanda kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum. Umarım başarılı oluruz 🐣