linosko1 Tugcearel 3-4 saat uzun gunduz uykusu yaptirmayin ve uyaniklik suresini takip edin 1 saatten kisa 2 saatten fazla olmasin zamanla duzen oturacaktir, uyku uykuyu getirir derler 😄
Tugcearel linosko1 gerçekten benim kızımda böyle bir durum var uyudukça uyuyası geliyor sanki 😅😅 ama herhangi bir problemden kaynaklanmıyordur değil mi bu uyku durumu
Tugcearel annebebek5200 biz anneler her şeye evham yapıyoruz bence 😅 ben de bebek dediğin ağlar uyumaz falan diye düşünüyorum kendi kendime kalksa da bakışsak agu gugu yapsak birbirimize diyorum 🥰
Merhaba05 Tugcearel ilk başta 3.5 yaşında sandım ve trol olduğunuzu düşündüm😂 3,5 aylık bebek için çok normal. Ne mutlu size belki ilerde de böyle olur (inşallah) uykuyu sever sizi yormaz🙏🏼
eliflikli Tugcearel rutin de kontrollerine gidiyor musunuz? Bir sıkıntı olduğunda omlar söyleyecektir. Baş tutma konusunda tummy time egzersizleri yapabilirsiniz
Tugcearel eliflikli gidiyorum ne tam tutuyor ne de tutmuyor dedi nöroloji doktoru kan falan aldı sonuçları henüz çıkmadı. 3.5 ayında bizim gibi olan var mı diye de merak ettim
eda-1amine Tugcearel daha ne yapsın gözüyle takip ediyorsa korkma uyumazsa daha zor ozaman da hiç birşey yapamıyorsun kart takibi bile yaptırmıyorsun benim kızım kolikti uykusu olduğu halde uyumazdi ağlardı ağlardı sürekli kucakta ağlardı yere koyamazdim yine birşey yapamıyorduk
merrrvveeee Tugcearel ayyyy ne güzel maşallah benim kız da gün içerisinde özellikle geceye kadar toplasan 2 saat uyumuyor sürekli uyanık ağlayıp kucak istiyor o yüzen maşallah deyin uyusun, uyumak da büyütür bebeği ninni de bile söylerler uyusun da büyüsünnn 🥹🥰
Tugcearel mogultay41 tam kaç aylık bebeğiniz. Kucakta dik duruyor mu peki canım. Benim kızım özellikle kucakta çok eğiliyor kafasını da tam tutamıyor
mogultay41 Tugcearel bugun tam 4 aylik olduk benimkide arada oyle oliyo cok fazla dik duramiyo daha bide ben 2 3ay kontrolune hic goturmedim bu ay goturucem bi