ikiprensesbebiss tasdemirrr evet geçen hafta aynı durumu yaşadım alt iki pırtladı bizimde maşallah 🧿 😍en fazla 1 hafta sürüyor sürmüyor yani
tasdemirrr ikiprensesbebiss ne kadar sürdü sizin huysuzluğu üstünde hiçbir şeyden memnun değil beyefendi 😂
guldef birmelekannesi__ kızımın 8 dişi var. bizde azilari bekliyoruz gerçekten azilar diğerlerine göre daha mi zor çıkıyor
birmelekannesi__ guldef evet maalesef ki daha zor çıkıyor. Benim kızım çığlık çığlığa uyanıyordu azılar çıkarken
vehb10 ikiprensesbebiss  bize de bakabilir misiniz ilk bebeğim çok bişey anlamıyorum ama damağını ellettirmiyor gece bir anda ağlamaya başlıyor 1-2 haftadır bu şekilde kolay çıkmayacak gibi 🥹
Minik2110 tasdemirrr çok huysuz mi geceleri uykuları nasıl peki bizde 5aylik oldk gece saat başı kalkıyor diş mi diyoruz
tasdemirrr Minik2110 biraz öyle söyleniyor daha doğrusu uykusu bölünüyor aglayarak uyanıyor falan :( zaten diş belirtiler olduktan hemen sonra elime diş geldi yani parmağımı ısırınca o sertliği aldım sizde hissedersiniz