Ece_03 2 aylık oglum sadece anne sütüyle besleniyor yeşil kaka yapmış neden olabilir bugün aşı oldu o yüzden olabilir mi birinden çok emdiginde de de oluyor diye duydum
Zengo Ece_03 canim 2 ayligiz 2 ay asimizi olduk dr kina yesili kaka yapar dedi aynisini yapti korkma hatta 2 ayda yapabilir genelde dedi Kan olmasin yeter
Aru35 Ece_03 yesil kaka senin yediklerinle alakalidir. Mesela ben ne zaman uzun sure tavuk suyu corba icsem; once bebegimin kakasi yesile donuyor sonra da ishal oluyor .
asilpoyrazinannesi Ece_03 bi memeyi bitirmeden diğerine geçince oluyormuş benim de yavrumda oldu ben dikkat ettim geçti
Haffuse Fazla onsut alimindan da kaynnaklanabiliyor. Her memede iyice emzirmeye dikkat et, takip et. Yesil kaka da norlal sayiliyor zaten, endise etmene gerek yok🤗🥰
nurcanyvz Fazla sütten demişti bizim doktorumuz korkulacak bisey yok sürekli meme değiştirmeyin tek memeyi boşalttığıni hissedince diğer memeye geçin minnoş çok içmiş 🌸
Ece_03 nurcanyvz tek meme emziriyorum diğerinde uç olmadığı için alismadi o yüzden süt orada yok denecek kdr az damla damla geliyor obuurnden fışkırıyor Bi göğsüm küçük Bi göğsüm büyük kaldi öbür göğsümü de nasıl cogaltabilirim az süt olandan iğreniyor emmiyor
minikmucizem0402 nurcanyvz Gerçekten çok sütten mi yoksa ön sütten mi bizimki de sün yeşil kaka yaptı herkes bişey diyor 🫡
Zengo Ece_03 hayirrrrr😀2 Ayda olur.biz ozele gdyoruz 2.ayda elini agzina goturur,elleri ayaklari terler,tukmugunu yutar,uykusu gelince aglar acikinca aglar
minikmucizem0402 Ece_03 nasıl içiyorsunuz hanımefendi o kadar kola içinde asit ve gaz var bebeğinizi rahatsız etmiyormu
Aru35 Ece_03 kola yapar mi onu bilmiyorum ama doktorum bana fazla yesillik tukettiysen boyle olabilir demisti
ygzbgr Zengo benim oğlumda 6 gün sonra 2 ayını dolduruyor 3 gündürde yeşil kaka yapıyor ara ara ama mukuslu gibi oluyor. Biraz kalımca kaka poposu beze yapışıyor. Sizce normal mi bu da yarın doktora da gideceğim ama endişelendim
Ece_03 asilpoyrazinannesi tek meme emziriyorum diğerinde üç olmaigi için ilk basta emmedi o yüzden damla damla geliyor ve küçük kaldi