LaraCroft Arkadaşlar merhaba, Bu okulu duyan/ bilen, çocuğunu gönderen var mı acaba? Önerir misiniz? Yorumlarınız kıymetli🩷
[silindi] LaraCroft Seneler önce benim gittiğim kreş😌 annem çok titiz ve araştırmacı bir kadındır. Araştırmalar sonucunda beni oraya yazdırmış.
evremoz LaraCroft hergün önünden geçtiğim cocukluğumdan beri orada olan belki de 30 seneden fazladır var olan bi kreş. İçeriğini bilemem de sabahlari birsuru çocuk tıpış tıpıs gelir ,kapısının önü araba dolar. Calisan calismayan birsuru anne çocuğunu getirir.
LaraCroft [silindi] ne güzel🥰 baya eski ve köklü bir yer aslında ama ebeveyn yorumları benim için çok önemli. Merak ettim bu yüzden ama siz gideli çok olmuştur😊
LaraCroft evremoz evet ben de görüyorum yakın oturuyoruz zaten. Ama öğretmenlerini, eğitimini merak ettim açıkçası…
LaraCroft Desperite hayır okul ile hiç görüşmedim henüz ön bilgi edinmek istemiştim ama yazanda pek olmadı🤷🏻♀️ siz de mi düşünüyorsunuz
Desperite LaraCroft evet ama ben eryamab tarafında oturuyorum. Batıkentteki bi okul alır mı bizi bilemiyorum. Aslında yakınız ama
LaraCroft Desperite sizin tercih etme sebebiniz nedir? Memnun kalan birileri mi var tanıdığınız acaba bana da bilgi verir misiniz rica etsem❤️