Papatya-bahcesi Anneler tavuğu kaynatıp , tiftikleyip buzluğa atsam çorba için olurmu sizce? Yada kaynatmadan kesip buzluğa koyup sonra çıkarp kaynatıp mı yapsam ,Yada başka bir öneri pratik yapmam lazımda
Papatyaa21 Papatya-bahcesi ben organik tavuk aldım annemin komşusundan bir çorbasına yetecek kadar parçalara ayırıp bir kanat kadar ortalama hepsinin boyu mesela tek tek alıp açıp suyuna kaynatıyordum sora tavuğu alıp tifitkleyip suyunada mercimek veya şehriye çorbası yapıp içinede tavukları atıyodum fikir olabilir market tavuğunuda bu şekilde yapabilrsiniz
Bebegim3535 Papatya-bahcesi tavuk çok çabuk bozulan ve zehirleyen bir ürün olduğu için bence çiğ ken parça parça ayırıp pişireceğiniz kadar öyle dondurun. Çıkarınca pişirirsiniz.
Papatya-bahcesi ikizannesi278 bende böyle düşünüyorum ama tamda bilmiyodum , teşekkürler,tavuğun üzerinde bi tarih var o tarih buzluk içib farklı mı ? Normalde 3-5 gün ama buzluktq daha fazla sanırım
ikizannesi278 Papatya-bahcesi Buzlukta donmus olunca 1 ay geçse de yeniyor falan deniyor öyle biliyorum genelde tarih gelmeden tükettim hep
Mazikeen Papatya-bahcesi ben organik tavuk getirtiyorum malum uzun pişmesi gereken bi tavuk hepsini haşlıyorum didikliyorum suyu ile birlikte 1 çorba olacak şeklilde porsiyonlayarak buzluğa atıyorum inanılmaz pratik oluyor 5 dakikada çorba hazır bide kızım başka çorba içimiyor