Mucize_prensesimmmm Selam kızlar yakın arkadaşımın sözü olacak evde aile arası bir şey sizce bu ayakkabıyı giysem mi evin içinde Abartı gibi olur mu Kimsenin giyeceğini sanmıyorum aklım karıştı
Elifkskll Mucize_prensesimmmm biz kız kardeşimin nisaninda evde giydik hepimiz temiz olduğu sürece neden olmasın
Ssude Mucize_prensesimmmm ayakkabılar çok tatlıymış. Bence arkadaşına sorabilirsin. Yani mesela akrabaları filan me giyecekler sen de ona göre karar verirsin 🥰
Mucize_prensesimmmm Elifdemir1907 Değil mi ? aklım baya karıştı, temiz sıfır aldım daha yeni giyerim diye , ama giyesim gelmedi bilmiyorum
Elifdemir1907 Mucize_prensesimmmm giy kız bişey olmaz ben çok beğendim prenses ayakabisi gibi içimde kanser olcagina dışımda konser olsun 😄😄
Mucize_prensesimmmm Ssude Teşekkür ederim 💖 Valla başka kimsenin ayakkabı giyeceğini zannetmiyorum o yüzden tereddüt ettim 🤷🏻♀️
SevimliHayaletCasper Mucize_prensesimmmm gayet giyilir. Kolay kolay bişey beğenmem ama ayakkabılar çok güzel 😍 39485 metre topuk giyen gördüğüm için 😄
Mucize_prensesimmmm SevimliHayaletCasper Yaaa çok teşekkür ederim 😍💖 Aynen var öyle tipler😂😂😂 Galiba giyeceğim ya 😌
pasaklisinkukuli Mucize_prensesimmmm tabiki babwt ev ayakkısı gibi de dueuyor hem şık hem göze batmıyor