shinemom Eliznil bennn👼🏻 3-4saatte bir uyanıyor oda benım zorumla😂 tabı ben hep kaldırıp emzırdıgım ıcın sorun olmuyor ama emerkende uyuyor 😍
melissrn Eliznil ne kadarlık olduğuna bağlı yenidoğansa normal uyuması canım🤗benimki 7,5 aylık hiç uyumuyo😢😬😂
Betlll Eliznil kaç aylık dha yeniyse çok normldir cnm bnmki 3aylık gün içinde çok sık uyur uyanır uyur yarm saat sonra kalkar 1saat sonra yine uyur mesela
Betlll Eliznil bugünlerini çok arican tadını çıkar 😂😂 tabi sakin bi çocuk olur inşallah bnmki 2.haftadan sonra hiç uyumadı dha yeni oturmaya başladı uykusu gaz sıkıntısı kabızlık sorunu flan vardı hep
Pinardefne 5 aylıgız gün içinde üç kez uyur uyanır sabah 10.30 a kdar uyur gece uykusuna da en geç 11de girer şükür maşallahı var :))
Pamukkizim Eliznil canim kaç aylik bilmiyorum ama bugunlerine sukret benimkisi kırkına kadar hep uyurdu gece gündüz ama simdi ise geceleri hic uyumuyor gündüzleri uyuyor
zmq Eliznil yenidoğan uyuyor ne güzel benimki 5 aylık belim sırtım kopuyo yani🙈 gündüz pek uykumuz yok sürekli oyun..😀💙