Meri-Mel Burada başlık açmıştım,yeni aldım 2 ay kadar oluyor sanirim koku olmaya başladı hovover marka sizler nasıl çözüm buldunuz ,ya da var mı sizlerde aynı durum fikir ,öneri herşeye açığım şimdiden teşekkürler ❤️💓
SeverusSnape Meri-Mel temizliğini iyi yapmanız gerekiyor, filtreler özellikle ıslak kalabiliyor çünkü. İç kısımda toz biriken filtreyi temizlemek, alt kısımdaki filtrenin olduğu yeri silmek ve kurutma çalışmadığı zaman kapağını açık bırakmak kokuyu önlüyor. Ben bu şekilde yapıyorum ve hiç koku olmuyor yumuşatıcı kokusu hariç.
Meri-Mel SeverusSnape Kurutmadan ziyade eşyalar ,aslında çok uğraşıyorum dikkat ediyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum daha dikkat edeyim teşekkür ederim yorumunuz için 🙂
SeverusSnape Meri-Mel benim havlularım kokuyordu ilk kullanmaya başladığım dönemde, sonra kurutmadaki programı değiştirdim. Koku geçti. Bi de öyle deneyin isterseniz, önceden sentetik dolap kuruluğunu seçiyordum çoğu çamaşır için. Şu an pamuklu dolap kuruluğunu seçiyorum. Rica ederim, umarım işe yarar.💐