devrim_gnl Günaydın🌸ben doğum yapalı tam 3 ay oldu Suni sancılı Normal doğum yaptım, doğumun ardından ikinci ay regl oldum ama 3 . Ayda gelen giden yok 8 gündür takıyo,regli basadiktan sonra böyle duzensizlikler normalmi
Yetersavass devrim_gnl ben 18 ay emzirdim o sürede hiç olmadım emzirmeden kestikten bir ay sonra oldum
tugelisa devrim_gnl benim ocakta 40 bitince 1 hafta sonra başladı bu ay 13 de tekrar oldu 5 gün sürdü.
kahvelisianne Bende suan oğlum 3 aylık 2 aydır sadece iki gün leke şeklinde geliyor sonra gidiyor adet mi ne anlamadım bende ped dahi takmıyorum peceteye gelecek kadar
Yetersavass devrim_gnl bir kez gördüm düzenli bir hafta gördüm ay başında ikinci regl olmam lazım bakalım nasıl olacak muhtemelen düzgün olur diye düşünüyorum çünkü oğlum 19 aylık oldu
kahvelisianne devrim_gnl geçen ayda bu ay da aynı gün oldu gene ama gene aynı leke leke damla damla olacaksan ol bari diyor insan ya
Yetersavass devrim_gnl hiç sancım olmadı bir hafta düzenli geldi şimdi ay başını bekliyorum günümde olacak mıyım diye
Edaaaden Benimde 40 çıktığı gün lekelenme oldu 5 6 gün tam iki hafta geçti adet oldum 6 gün oldu bugün yine biraz gelmiş acaba normal mi sezeryanla doğum yaptım doktor bi haftayı geçerse kadın doğum görsün demiş ama bi haftadan fazla yaşayan falan oldu mu normal mi acaba