1prensesannesi__ Kızım 5 ay 18 günlük dün doktorumuz yavaş yavaş tadimlara başlayabilirsiniz dedi mama sandalyesi arayisindayim hangisi iyidir hem ekonomik hem kaliteli bisey istiyorum dayanıklı olsun sizler hangisinden aldınız
Mysmrtfrt 1prensesannesi__ ben kiwi koala kullanıyorum çok memnunum 14 aylık olduk koltuk kademesi oturak kademesi masası kolayca kapanıp açılması vs her şeyiyle memnunuz
efeninannesi4207 1prensesannesi__ ay bütün mama sandalyeleri çok pahalı ben hiç kullanmadım tabi hangisi iyi olur bilmiyorum ama belki bakarsanız şok a geldi 400 tlye
1prensesannesi__ Mysmrtfrt fiyatları nasıl canım acaba genel olarak baktığımda çok pahalılqr yaa ama alcaz onun sağlığı önemli olan konforu teşekkür ederim bakicam bu modele 🥰
1prensesannesi__ Mysmrtfrt maşallah artmış Bayaa bende baktım pahalı geldi ya yinede teşekkür ediyorum 😇
Nil25 Alırken çok araştırıp almıştım yok minderi olsun rahat etsin falan diye çok pişmanım temizlemesi çok zor oluyor kaç dk geçirecek ki üstünde uygun fiyatlı bir şey alın bence
1prensesannesi__ Nil25 teşekkür ederim bakıyorum trendyol dan uygun olan olup memnuniyeti çok olan ürünlerde var onları inceleyip bakicam 🫠😇🌸
Nil25 1prensesannesi__ İKEA’nın muadilleri var ya bence direkt onlardan alın. Güle güle kullansın inşallah minik