paralelevrendemutlu yyigitarass 47 günlükken ettirdik iyiki öyle yapmışız. Kuveze girmeseydi daha erken yaptıracaktık
KayraVeAnnesi_06 yyigitarass 7 aylıkken yaptırdım ama daha erken yaptırmadığıma pişman oldum kesinlikle hareketlenmeden dönmeden yaptırılmalı ben aşırı zorlandım alt değiştirirken asla durmuyordu . Ailemde kaldım 3 kişi zor değiştiriyorduk 🤦🏻♀️
Semihinannesi yyigitarass 36günlüktü ve 1haftada iyileşti tavsiyem erken sünnet ettirin çabuk iyileşiyor büyudükçe hareketleniyor zor olur
yyigitarass Semihinannesi bebeğim 4 aylık olucak Allah’ın izniyle bende düşünüyorum ama erken diye korkuyodum 🥹
yyigitarass queenmom_ herhangi bir sorun yaşadınızmı benim oğlumda 4 aylık olucak ve bizde istiyoruz sünneti
ASL_93 yyigitarass 3,5 aylıkken sünnet oldu, o kadar memnunum ki iyiki küçücükken yaptırmışım diyorum bebek dönmeden yaptırmanızı tavsiye ederim
3kedili2bebekli crazyymommy hayırlı olsun inşallah annesi ben akşam vaktim olursa burda bı anlık durumumuzu paylaşırım seninle 🥰
yyigitarass crazyymommy ayy şimdiden çok geçmiş olsun rabbim kolaylık versin hiç anlamadam acısız ağrısız kolayca atlatsın inşallah 🥰 rabbim damatlığınıda göstersin diyelim adettendir 🥹🥰😁🧿