Meri-Mel Ecemsultan Ay ben de çok istiyorum bunu hatta evlendigimiz ilk yıl balayı dışında hiç tatile gitmek nasip olmadı şimdi kızımız var hamd olsun onunla birlikte gitmeyi çok çok isterim ikinci olarak kv ile altlı üstlü oturduğum bu evden çıkıp hayırlısı ile bir ev almak istiyorum 🤲🏻
Ecemsultan Meri-Mel ayy demi yaa bende bide 3 çocuk var cümbğr cemeat ne güzel olur yaa 😁. İnşallah ordan kurtulursun
sibel08 Ecemsultan bahçeli bir ev ve güzel bir araba hayalim var. Birde kızımın sağlıklı büyümesi ve ona güzel bir hayat sunabilmek isteklerini yerine getirebilmek maddi olarak rahat ettirmek. Gerçek olacak inşallah bir gün inanıyorum 🥰
Hilalata Bende hep bir çiftliğim olsun istedim. Şimdi müstakil, Bahçeli, lüks, geniş ve ferah bir ev istiyorum inşallah hepimizin hayalleri sağlıkla huzurla gerçek olsun 🥰
Ecemsultan Cennetkokulum___ tatil olayı içimi eritti kızz 😊 hiç gitmedin mi inşallah istediğin yere istediğin kişilerle gidersin
1prensessannesi Ecemsultan ev var şükür küçük olsada yetiyor. Meslegimi elime almak. hesap kitap zor birde koca eline bakmak daha zor. Kendi parasını kazanıp harcamış bri olarak. Zaten insan kendi parasi olunca özgür hissediyor kendini. Biraz bağımsız özgür olmak istiyorum. bekarken nasilsa🙂
Ecemsultan Boncuk-anne Türkiyə turuna başladık biz hər sənə ən fazla 2 yer geziyoruz bakalım ne zaman biterse 😂 inşallah sana da nasip olsun.
gulavci Ecemsultan Kendi sahibi olduğum bir kreş ya da okul açmak istiyorum yani işimin patronu olmak istiyorum (imkansız şuan ki şartlarla ama )😕