deletedmom763 Sabah oğlum gülerken gördüm alt sağ dişi çıkmış ele geliyor ne zaman uzar acaba yanındaki dişte hafif şişmiş gibi hiç anlamadık bile 7 ay 26 günlüğüz 💃🏻💃🏻İlk dişimiz ayy cok mutlu olduk parmağımızla bakıp duruyoruz sabahtan beri 😂
Tugbaf deletedmom763 canım bir hafta içinde büyümeye başlıyor ama jel sürme dışında ellemeyin doktorlar tavsiye etmiyor dişlerin elenmesi diş elendiği zaman eğri çıkıyor benim oğlum 5 aylıkken çıkardı ilk dişini şuan 8 aylığız ve 4. Dişimiz çıkmak üzere üst şişeler alt dişlerden daha zor çıkıyor bu süreçte Dr. Bana soğanı rendeleyip damaklarına süre bilirsin dedi çok da faydasını gördüm
deletedmom763 Tugbaf bizde hevesle elleyip durduk 😏 soğanı kendi ellerine mi sürücem masaj mı yapayım
Tugbaf deletedmom763 masaj yapmanıza gerek yok sadece ellerinizi güzelce yıkayıp sürün ve eğer sürerseniz ara ara annesi su verin soğan içini yakmasın ama ben çok faydasını gördüm soğan suyunun ateş olmadı sadece isal ve kabızlıkla atlatıl bu süreci Ek gıda veriyorsanız yoğurt ve peyniri ve havuç suyunu sık verin bu arada soğanı rendelediğinizde suyunu sürün sakın soğanı yedirmeyin gözünüz Aydın annesi ☺️
deletedmom763 Tugbaf coook teşekkür ederim... bizde bi ishal kabızlık ateş bi belirti olmadı sabah bi baktık cıkmış diş ama parmağını bastırıp duruyordu kaç gündür demek bundanmış ☺️
Tugbaf deletedmom763 canım bizim de ilk diş ye hiç bir şey olmadı ama 2. Dişte huysuzluk kabızlık isal uyku sorunu oldu benim oğlum ilk dişinde ellini ısırmıştı bakıp bakıp ağlardı bu durum bize çok güldürdü çok güzel bir duygu aslında ☺️