ilknurda Merjaba kızlae 2.ay aşılarını yaptırıdm dün akşam ateşi 37.5 oldu calpol verdim hala düşmedi 37.1 lerde ateşi sürekli ne yapmam lazım normal mi acaba
rumi96 ilknurda 37.1 normal sayılabilir bebekler icin. 6 saatte bir calpol verebilirsiniz. 38.5 üzeri olursa doktora goturmemiz gerekiyormuş
eliflikli ilknurda bizim doktorumuz 38e kadar vermememizi söyledi zaten 37,5 a kadar hafif ateş diye geçiyor
eliflikli ilknurda bir de ölçme şekli de değişiyor mesela koltukaltından ölçme daha güvenilir, uzaktan ölçüyorsanız doğru olmayabilir
gncglozclk ilknurda 37 bucuk olursa ver dedi ebe bana ama kızım huzursuz oldu cok o zaman vermıstım atesi de 37 bucuk gecmedi zaten
ebrarasil ilknurda ben bu hafta doktor kontrolüne gittim kendi doktorum 2. Ay aşısının hafif ciddi bir ateş olmadığını söyledi bende haftaya yaptıracağım inşallah rota aşısı yatırdınız mı
Benkadinimdemiii ilknurda ilknurda 2.3. Aylarda yapılabiliyormuş doktor söyledi bizde cumartesi yaptıracağız
littlefish ilknurda bizim doktorumuz rotavirus asisini 3 ay 20 gune kadar yaptirabilirsiniz dedi. O yuzden bu ay yaptirmayacagim. 3.ayda baska bir asi yok o zaman yaptirmayi dusunuyorum. 2.ayda 3 tane asi olacak zaten diye dusundum ben.
ebrarasil ilknurda benim doktorum 2. Ayda yaptır geç kalmışsın hala yaptırmamışsın dedi ama sağlık ocağı 3. Aya erteliyor kendi doktorum ne kadar erken o kadar iyi dedi 3. Aysa menenjit aşısına başlayacağız inşallah
Benkadinimdemiii ilknurda ben yaptırdım geçen ay gitmeden çay kasığından az calpol verdim huzursuzlanmasın diye akşam ağladı biraz ama ateşi hiç çıkmadı