dkf Arkadaşlar kızım 6 aylık olcak ve 2 ci ayından beri emzirme ve mama sma comfort kullanıyorum 2 numaraya gecicem ve hicbir yerde bulamıyorum mamada değiştirmek istemiyorum ama bulamazsam diye aptamil düşündüm kullanan var mı ? önerilerinizi bekliyorum
aven dkf bende 4.ayin icinde aptamile gectim bi degistirmek istedim kilo almiyor gibi geldi ama hic kabul etmedi bebegim aptamili hipp combiotic kullaniyoruz aynen devam ettim canım mamadan kaynakli degilmis kilo sorunu da sonradan hallettik 5 ay 21 gunluguz hippten devam etmeyi dusunuyorum bakalim
Laydaren dkf Golden goat, sma, evolvia vs denedik ama oğlum sevmedi,kabız yaptı, mahvetti 🤦🏻♀️ Hipp ve aptamil arasında kaldım. İçerikleri de hemen hemen aynıydı. Aptamil kullandım. Mamayı pek anneler seçemiyor :) bebek karar veriyor hangisini içeceğine.
ozr42 dkf her mama her bebekte farklı etkiler gösteriyor. Bebeğim 3 aylık sadece mama içiyor. Denemediğim mama kalmadı nerdeyse biz şuan aptamil ar kullanıyoruz. Bebeğimin mama sindirememe gibi bir problemi var. Ar iyi geldi. Reflüsü olanlar için ama bebeğimde reflü yok. Sindirimi kolay en azından. Herkes te rahat olan hipp ve sma bebeğimde hiç iyi gelmedi mesela. Aptamil de pek etki etmedi. Deneye deneye bulacaksınız.