onlyy Kızım 2 yaşında bogaz enfeksiyonu oldu bugün antibiyotiği verdim ve ishal oldu uç defa kaka yapti çok kötü kokuyor a tibiyotigi kestim hemen kaç gün sürer ishal doktora goturmelimiyim enterogermina verdim
Elifsmotherr onlyy Bnm kızımın başına da gelmişti Uzun zaman oldu ama yanlış hatırlamıyorsam maflor şase vermişti öyle düzelmişti
onlyy Ceftinex antibiyotik ismi bir de evde daha önce doktorumuzun yazdığı zinco şurup var o da ishale iyi geliyormuş vermelimiyim
aysegul_my onlyy evet zinco ile hergün enterogerminadan verin birde patates haşlama makarna yoğurt fslan yedirin seftali suyu alin içirin o düzenler antibiyotiğide vermeyin doktorun vericeği diyeceğide bu bence bizede hep böyle önerirdi çocuk doktorumuz düzelmezse 3. Gün gidin
Elifsmotherr onlyy D onlyy Bn o zman mesaj atmıştım o şekilde dönüş yapmıştı. Özel Dr ise götürmeden telefonla ulas bnce
onlyy Elifsmotherr özel doktor degil teşekkür ederim entrogermina verdim bugün yarında vereyim zincodan hic vermedim yazdığında da kullanmamıştım zaten ilk defa accm