Beren- Daha önce giden,danışan var mı kızlar? 4 yaşındaki kızım için düşünüyorum online olur mu bilemedim ama tavsiyeniz varsa bir bakmak isterim. Fiyatları çok uçuk olmazsa sevinirim 🙏
Mrvtlg Beren- psikiyatrist değil ama iyi bir uzman tanıyorum , Ayşin Özkan . Çok bilgili ve her konuda çok yardımcı oluyor . Özel den yazarsanız sizi doğru yönlendireceğini düşünüyorum. Seans almaya karar verirseniz de seansları 1000₺ civarı. İstanbul’da kendisi .
Beren- sek_kahve Devlette direk randevu alınıyor mu Nerede yaşıyorsunuz burda hiçbir bölüme randevu bulunmuyor
sek_kahve Beren- İstanbul’da yaşıyorum. Randevu almak için sabah saat 10:00′u bekliyorum alarm kurup. O saatte yeni günün randevuları açılıyor, hemen doluyor. Psikiyatri diye yazın, çocuk ve ergen diye çıkıyor
sek_kahve atlasasya2024 erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi’ne bağlı Üsküdar’da bulunan otizm kliniği var. Parantez içinde belirtiyor üsküdar olduğu ona dikkat etmeniz lazım. Oradan alıyorum. Orada da tuncay sandıkçı’ya alın. Uğur’a almayın o iyi değil