Melkkkk Kızlar nasıl düzene sokabilirim gece 12 olmadan uyumuyor erken kaldiriyim sabah düzene girsin diyorum uyandırdığım için ağlıyor böyle olupta düzene sokan varsa yardımcı olabilir mi
defnedeniz2124 Melkkkk haziranda 3 yaş olacak olan kızım dün güZdün geç yatınca gece 2 de ytıp sabah 8 de kalktı sonra öğlen 3 e doğru bir buçuk saat yattı şuandada 2 dk önce uyudu 😔 öğle uykusuna erkende yatırsam geçde sürekli gece geç yatıyor
KayraVeAnnesi_06 Melkkkk 16 aylık oğlumda aynı daha yeni uyudu geç yatıyor geç kalkıyor ama emdiği için gece de uyanıyor 2-3 kere düzene sokmayı çok denedim fakat erken de kalksa geç yatıyor belki tecrübe etmiş fikir verebilecek annelerimiz çıkar 🙏🏻
gizemikra Melkkkk ağlasın bisey olmaz. Kaldır erkenden oyuna daldır hoplat zıplat uykusunu aç . Bir kaç kere böyle yaptıkça alışır zaten erken kalkmaya erken yatmaya . Yeterki sen istikrarlı ol
aysegul_my Melkkkk yaa bazi cocuklar mi diyeyim annelerin katı tutumları mı diyeyim yatmıyo yani oğlum oldu şuan 5 yaşinda gündüz cok cok böyle dağ tepe koşmadiysa erken uyumaz hep 11 veya 12de yatardi hele bebekken hiç uyutamazdim cok zor uyurdu simdi kızım oldu bide oda 5 bucuk aylık onuda asla erken gece uykusuna geçiremiyorum 5 aydir hep gece 11 bucuktan sonra gece uykusuna geçiyo hele ilk zamanlar gece sabaha kadar uyumazdi sabah 7de 8de derin uykuya dalardi bütün gece onu uyutmakla uğraşirdim ilk 1 bucuk ay şuan gece 11 bucukta 12de derin uykuya geçiyo sabahta 7 bucukta kalkiyo bu akşam suyum cikti uyutcam die akşam uykusu var 8den sonraydi ay yok uyumak istemiyo duramiyoda uykusu cok 10 bucukta daldi en son demin karnini doyurdum uyndi yatti naparsam yapim erken uykuya geçmiyolar
Rez Melkkkk 3 yaşında olacak kızım, uyku hak getire asla uyumuyor, gündüz uykusunu zaten geçtim bari gece kesintisiz uyusun derdindeyim, ama yok arkadaş bir çocuk hiç mi yorulmaz maks 3 saat sonra kalkar evde dolaşır bişiler yer tekrar uyur,
Melkkkk Rez bizim ki de geve geç uyuduğu için sabah 10 gibi kalkar 1 gibi tekrar uyku yapar 4 de uyuturum birde sonra geceye kadar yok yani
Birdunyabircennetannesi Melkkkk 3 yaşında 2 den önce uyusa şükrediyorum Düzelmedi düzeltemedim pes ettim ama çok da yoruldum
Melkkkk Babygirll bizim doktor da 10 da uykuya geçmiş olsun gece uykusu çok önemli dedi bizim bebe cin gibi oluyor aşırı enerjik
Birdunyabircennetannesi Melkkkk Hayır kaldıramıyoruz ki Ama denedik daha önce kaldırdık Aşırı huysuz oldu ve yine geç uyudu
Heymissbon Birdunyabircennetannesi illa ki huysuz olacak bir kac gune alisacak erken kalkmazsa zaten erken uyumaz ki
Melkkkk Birdunyabircennetannesi bizim de öyle aşırı huysuz ve sürekli ağlıyor ve kafasını koyup uyuyor
Gul-42 Heymissbon yok anam yok alısmadı bak bugun 9.30 da uyandı dusun gunduz uyumadı aksam 17.30 da uyudu dusun tabıkı 20.30 da gerı uyandı ınan cookkk ugrastım ben
Birdunyabircennetannesi Heymissbon Denedik 1 hafta 10 gün bile Yine geç uyudu yine Her şeyi denedik emin olun olmadı
Gul-42 Melkkkk aşırııııı uğrastım yapamadım ınanki cokkkkkk denedım suan 30 aylık kendıne bıraktım ne zaman uyumak ısterse basını koyar uyuyor 😞