Cnskzyumt 3 yaşında oğlum var, kuzenimizin köpeği var, oğlum köpek gibi su içmeye çalışıyor, köpek gibi tırmalıyo ısırıyo. normal mi?
neanladinyurdagull Cnskzyumt 4 yaşına girecek oğlum da köpeğimizle büyüdü artık anne evinde bakılıyor ama hiç öyle köpek gibi hareketler yapmadı taklit etmedi ama şunu hatırlıyorum bi ara sanırım 1 yaş civarı yerden oyuncağını ağzıyla almayı deniyordu ama kısa sürede bıraktı
Deletedmom_113 Cnskzyumt olabilir yapıyor çocuklar bazen devam etmesin sadece ilgisini dağıtın başka şekilde unutur zamanla
Cnskzyumt neanladinyurdagull sizinki beraber büyüdüğü için olabilir, bu haftada bir görüyor. sahiplerinin köpeğini ondan fazla sevmesini falan mı kıskanıyor ilgi çekmeye mi çalışıyor anlamıyorum
abidikgubudikisler Cnskzyumt oğlum 4.5 yaşında, dinazor oluyor kedi oluyor kaplan oluyor bunlar hep gün içerisinde oyun halinde yapıyoruz. Tabi bende oluyorum bunları☺️ sizde bu şekilde yapsanız oyun gibi. Gayet normal birşey bence
tt9486 Cnskzyumt Yeğenim de bir süre kedi gibi davranmıştı. 😂😂 Her şeyi yalıyor miyavlayıp duruyordu. 2-3 ay sonra kendi kendine bıraktı. Siz önemsemezseniz o da önemsemez. Sıkılınca da bırakır
gencmom_ Cnskzyumt bizimde kedimiz var kızım kedi gibi yerden yemeye çalışıyor suyunu döküp yerden içiyor kedi gibi miyav miyav geziyor görmemezlikten geldim bıraktı 🤣 Hatta 2 hafta önce kapıda kedilerle kemik yemeye çalışacaktı zor kurtardım kızı 🤣
Mnli Cnskzyumt 4.5 yaşında her hafta başka bir hayvan oluyor şuan kartal mesela ismi de keskin göz geniş kanat kdksksk her yere kollarını açıp koşarak gidiyor 😂 ben bir sorun olduğunu düşünmedim ya sürekli de değişiyor bizde hayvanlar
irem1 Cnskzyumt kız biz ergenliğe kadar yaptık abimle. Nesquik koyup köpek gibi yemeye calısıyoduk yaptığımız kulube içinde😅😅
tuanamoms_07 Cnskzyumt benimki 11 aylık her gördüğü hayvana hav hav diyor ve durum dururken havlıyor bende burda bekleyeyim 😂