Merve266 Kızlar iyi geceler 1 yaşında oğlum var ve sert yumuşak demeden kafasını sürekli bir yerlere vuruyor böyle bir şey yaşayan oldu mu aranizda ve ara sıra hızlı şekilde 5 6 saniye başını sallıyor sizce doktora sormalimiyim
Berko Merve266 benimkide aynılarını yapıyor 13 aylık kafasını vuruyor vurma diyorum inada vuruyor bide dediğiniz gibi kafasını hayır yapar gibi sallıyor bende korkmuyor değilim
Bir-prens-annesiii Merve266 benim oğlum da 13 aylık ve kafasını yer masa dolap ne vurursa vuruyor baktı sert yere vurduğunda acıyor geliyor kafasını koltuğa vurmaya devam ediyor ne kadar ilgisini dağıtıp o an sakinleştirsem de sinirlendiğinde yine yapıyor
sarilokumumm Merve266 benim oğlumda o dönemde yapıyordu dikkatini dağıttım hep tetikteydim yumuşak sert ayırt etmeden vuruyordu çünkü 1 ay kadar sürdü geçti sonra
Zeynebim 15 aylık kızım bizde de aynı sorun var uf yapıyorsun acır kızım kafan yada kafam falan diyorum bir şekilde anlatmaya çalışıyorum olmazsa dikkatini başka birşeye çekmeye çalışıyorum
Elifdemir1907 Berko o hayır gibi sallama bizde de var nerden öğrenmiş bilmiyorum ama bazen sallarken yapıyor çok nadir sallıyorum çok huysuz olduğunda sadece genelde emerek uyuyor yada bişey istemediginde yapıyor mesela yemek yedirirken doyunca yapıyor 😂
Berko Elifdemir1907 benden öğrenmiştir benimki ben no no no yapıp öyle yapıyordum hoşuma gidiyordu ama 😂
hayatmavii16 O kafa sallama bizdede var bende bazen korkmuyorum ama yorumlara bakarsak normal heralde ya
Merve266 hayatmavii16 ben çok korkuyorum Allah korusun bir aksilik var diye birde eşimde evhamlı o da ayrı korkutuyor beni
hayatmavii16 Merve266 ay yok ya tv izliyorsa ( bebek şarkıları) ordan görülmüş olabilir çünkü bizimki bazen ben müzik açıp kafamla ritim yapıyorım oda yapıyor taklit ediyor yani daha 11.5 aylık ay sonu 1 yaş işte
Anneoldum35 Suan 16 aylık kafasını hala zaman zaman bılerek vuruyor ama bırax hafıfledı ve sallama huyu azaldı,dr normal demişti
Merve266 Anneoldum35 inşallah normaldir sürekli yapma diye kızıyoruz ben kızdığım zamanda hemen kendisini hızlı şekilde yere atıyor kafasını vuruyor
Bir-prens-annesiii Merve266 oğlumdan 1 gün sonra doğan yeğenimde böyleymiş sinirlendiğinde kafasını yere vuruyormuş