melisemir 1 aylıgız sütüm yetmıyor doymuyor . kabız ve gaz yapmayan mama önerırmısınız hip mi , golden goatmı , aptamilmi hem kabız yapmasız hem gaz yapmasın kılo aldırımıda iyi olsun kullanan deneyımlj anneler yardımcı olabılırmı
merve50_ melisemir hipp combiotik bize iyi geldi her bebek farklidir tabi birkaç mama deneyerek en uygununu buluyorsunuz
Kuzeynepp melisemir 17 ayde golden goat kullanıyorum cok memnunum. Mamayı içince 5 dk ya kndi çıkarıyordu gazını ama bebekten bebege değişir mi bilmiyorum. Umarım sizde sorun yaşamazsınız.
aven melisemir kabızlık be gaz genellikle bebeklerin bünyelerinden kaynaklaniyor yanii bazen sen elinden geleni yapsanda mutlaka oluyor umarim oyle bir durum degildir ama gaz illaki oluyor en guzeli sen bebegin nasil kolay gaz cikariyor onu bulmam gerekir deneye deneye .Suan 5 ay 21 gunluguz hala ama hala gaz sancilariyla gce uykulardan uyaniyoruz
Kuzeynepp melisemir mesela günlük 29-30 gram alması gerekiyordu biz daha fazla alıyorduk. Ne cok kilolu ne zayıf bi bebek.
kubrasenaa melisemir canım her bebek ayrıdır bir bebeğe iyi gelen diğer bebekte bambaşka bir etki yapabilir. Biz ilk bebe kaç kullandık gaz yaptı değiştirdik. Sma optipro kullanıyoduk. Bı ara bulamayınca aptal söyledik 1 kerelik hiç iyi gelmedi mesela o da. Ama anne sütüne en yakın mama hipo ve sma..