Meri-Mel Sizler duydunuz mu bilmiyorum,Nisan 15 ten sonra yağan yağmuru biriktirip elimize ,yüzümüze sürdürür dua eder içerdik çok şifalı idir derdi babanem (Rabbim rahmet eylesin onsuz ilk Nisanımız😥) sizlere de söylemek istedim belki şifa vesilesi olur 🎈
sahrabalam2 Meri-Mel Nisan ayı kızımın bana geldiği ay her bakımdan benim için çok önemli duymuştum dediğiniz şeyi ama denememiştim ne yalan söyleyim niyet nereye menzil oraya derler inşallah vesile olur 🫶🏼
bikupakahvee Meri-Mel bana da annem Nisan yağmuru saçı uzatır derdi her Nisan yağmur yağınca cama çıkar saçlarımı savururdum 🥲🩷
printhelloworld Meri-Mel duanızı edin ama içip bir yerinize sürmeyin hava kirliliğinden dolayı pek sağlıklı olmuyor büyük kentlerde artık çamur ya da asit yağıyor eskiden köylerde böyle bir sorun yoktu ama şimdi öyle değil maalesef
Meri-Mel sahrabalam2 Maşallah Rabbim bağışlasın sağlıkla büyüsün,ben de nisan ayını baharı çok severim , kesinlikle öyle 🤲🏻🤲🏻
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤍 🤲 Duymadım, Eğer yağarsa deniycemmm.. 💐🌦️
Meri-Mel bikupakahvee İşte bereketi faydası olduğunu biliyorlar çok kıymetli aslında bizler doğallığıyla doğanın şifa kaynağı olduğunu unutuyoruz
Meri-Mel printhelloworld Evet evet çocukken icirirdi sonraları sanırım o da farkında olarak elinize yüzünüze saçınıza sürün yeter derdu ,ne yazık ki herşey de hava kirliligi var 🥺
Biz4kisiyizkardes Meri-Mel benim babannem rahmetli de nisan ayında yağan yağmurun altına kova gibi birşey koyardı hepimiz içerdik suyundan öldüğünden beri yapmamıştım iyi aklıma getirdiniz sağolun yağarsa yaparım inşallah 🌸
Meri-Mel Biz4kisiyizkardes İnsAllah eski insanlar herşeyden şifa alırdı Allah onlardan razı olsun doğal olan onlar kaldı elinize 🙂❤️