Alparslan98 Merhabalar yatağımda belli yerlerinde sarı lekeler oluşmuş sarı güç ile sildim çıkmadı bir de bir tarafta mavi leke olmuş anlam veremedim nasıl çıkar başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
dayes Alparslan98 leke çıkarıcı ile silin bence başka temizlik malzemeleri uygulamayın lekeyi kalıcı hâle getirebilir. Leke çıkarmak için genelde önce nemli bezle bir kere silerim sonra leke çıkarıcı ile siler ve durular gibi nemli bezle deterjanı alırım
Kuzeynepp Alparslan98 of bnde beklim sarı lekeler var ve cok titiz bi insanım takıntılarım var ve 7 yıldır birkere alezsiz yatmadım. En kötü yaza doğru koltuk yıkamacıları cagıracagım onlar cıkarıır heralde
mervedefneduru Yatağa karbonat serpip havalandırın sonra elektrik süpürgesiyle çekin sonra da silin. Karbonat baya temizliyor bir deneyim derim
Papatyam01 Kızım ilk doğduğunda ıslak mendilleri altını değiştireceğimizde felan çarşafın üstüne koyuyorduk sonradan fark ettik. Koyduğumuzda. Yerler böyle sararmış
Alparslan98 Papatyam01 bende şey düşündüm ilk doğduğunda çişini yatağa çok yaptı acaba ondan mı oldu diye bir de kusmuk lekesi mi diye düşündüm
Papatyam01 Alparslan98 benim fark ettiği ıslak mendilleri koyduğumuz yerlerde oluyordu o zaman alez de kullanmıyordum direk geçmiş lekesi o günden sonrada hiç daha kanadı artmadı
Alimm35 Alparslan98 bulaşık makinesi parlatıcısını leke üzerine dökün hafif nemli havlu ile silin benimki öyle çıktı
purpleviolet8 Bence alez kullanın çok pratik oluyor makineye atıyorum sürekli tertemiz oluyor. Oğlumun yatağında da sıvı geçirmez olanı var ilk tuvalete alıştırırken kazalar olmuştu hiç yatağa geçmedi mesela.
mervekb Alparslan98 bence koltuk yıkamaci çağırın onlar temizleyince de alez kullanın. Sizin yapacağınız temizleme işlemi o lekeleri daha derine indirir.