Duruelaninannesi 2 gün oldu memeyi keseli. Dün hepsini sağdım buz koydum memelerime ama bugün yine deli gibi şisti ne yapayım sağayım mı tekrar hepsini boşaltayım mı ? Ne zaman bitecek bu sütler. İnek gibiyim 2 su bardağı çıkıyor hepsini elimle sagdigim da.
delirmeceler Duruelaninannesi benim ikizlerim 4 ayda bıraktı hem memeyi hem anne sütünü doktorum tam sağım yapma yarım yap sadece rahatlıyacak kadar sonrasında tamamen çekilir demişti 10 gün içindede tamamen kesilmiştim tam sağım yapmadan rahatlıyacak kadar yapın sizde bir deneyin
nehirsude0 Duruelaninannesi vallaha bilmiyorum canim ustte kalsin ama sagdiklarini buzluga at cilde cok faydasi var hatta şu küp küp olan seye koy cikar yuzune sür
ArsAyz Duruelaninannesi Sağ rahatla bence. Kesilmez vs diyolar ama düzenli sağım yapılmadığı sürece günde bir kere sağmayla kesilmeme gibi bi durum olmaz. Bende rahatsız ettikçe sağdım öbür türlüsü mümkün değildi
Duruelaninannesi Tekrar sagarsam memelerim burada emen biri var deyip tekrar mı üretir sağmamalimiyim bilmiyorum ne yapıcam.
ikievlat Duruelaninannesi öyle olur gibi duş altında masaj yaparak rahatlicak şekilde sağsanız yeterli ben öyle yapmıştım çok şişmese bile bide lahana koy diyen olmuştu annemde iki kalıp sabun biri bi göğüse diğeri bi göğüse koyun o yumuşacık yapıyo saçma deyip yapmam dedim ama lahana olmayınca koydum yumuşacık oldu göğüslerim 🌸
Duruelaninannesi ikievlat tamam kalıp sabun deneyeyim. Şimdi sağayım mı tekrar hepsini atletime kadar aktı sut. Hepsini sağayım mı
Duruelaninannesi delirmeceler tamam tam sağım değil rahatlayana kadar ama o zaman emiyormus gibi tekrar dolmaz mı ya pfff
ikievlat Duruelaninannesi yok hepsini sağmayın rahatlicak derecede sağsanız yeterli kalıp sabunu kesin deneyin sütyen tutar zaten onu yumuşacık olur inşallah 🌸mastitten o şekilde dönmüştüm
delirmeceler Duruelaninannesi tam sağım yapınca tekrar süt üretimine geçer demişti ben 10 gün sadece rahatlıyacak kadar yaptım her gün biraz daha söndü 10 günün akşamı tamamen kesilmiştim siz bir rahatlıyacak kadar yapın sadece bir kaç gün içinde göğüsleriniz eskisi gibi şişmediğinde anlıyacaksınız zaten
cigdem12345 Duruelaninannesi ılık duş alın sürekli soğuk kompres yapin lahana duymuştu üzerine bırakıldığını deniyebilirsiniz