HurremSultannn Oğlum 16 aylık oldu ve inanılmaz düşkünlüğü olmaya başladı memeye. Dışarı çıkamaz oldum resmen😁 Çevrem kes diyor ama ben zaten ömrümde kaç kere emzirecegim ki diyorum ☺️ Siz nasıl kestiniz kesme sebebiniz ne idi? Gelin sohbet edelim☺️❤️🌷
Aslan2103 HurremSultannn benimki 13 aylik gece cok uyaniyor emmek icin ama cok erken kesmek istemiyorum o yuzden. Ileridede keserken cok zorlanicam eminim 😓
Bugleminannesi28 HurremSultannn al bizden de benim kızımda 17 aylık düşkün ve yarıyor sütüm hala çok ama etraftakiler seni bitirmiş kendisinin maşallahı var kes diyip duruyorlar bende 2 yaşına ne kalmış diyorum arada kessemmi diye düşünmüyor değilim ama sütüm var ve kızıma yaradığı için dayan Cabbar diyorum sjsjdj 😂
0000Bahar HurremSultannn 18 aylığız biz şuan hemen kesmeyeceğim 2 yaş gibi şimdiden fikir alayım 😂 bu durumdan biraz korkuyorum başaramam diye
HurremSultannn Bugleminannesi28 ya benimkide öyle süt var sıkıntı yok zaten ana besini anne sütü hala bütün gün bisiler yer ama mama süt içmez hep anne sütü de ben mahfoldum bu seferde😬😬😂
Esraemir34 HurremSultannn 24 aylık halen emziriyorum ve acayip şekilde memeye düşkünü çevremde bana da çok kestirdiler ama ben kimseyi dinlemedim bence 2 yaşına kadar emezire bilirsiniz iyi olur gelişim açısından da ben bu aralar kesmeyi düşünüyorum 2 yaş oldu sonuçta
HurremSultannn Esraemir34 evet iki yaş olmuş bencefe kesebilirsim canım sonra daha zor oluyor diyorlar ama bu kadar da düşkünlük olur mu ya bu bebeler bizi emzik niyetine kullanmayine zaman bırakır 😂
MehAkIl Ben kızım 5,5 aylıkken hamile kaldım bir yaşında kestim mecbur şimdi diğer kızım 2 aylık onu emziriyorum. Keşke ilk kızımı da emzirebilseydim. Bence emzirebildiginiz kadar emzirin zaten bir daha emziremeyeceksiniz
HurremSultannn MehAkIl ya evet bende o yüzden kıyamıyorum ama öbür türlü de mahfoldym ya hep mememd o kadar açıyor ki artık
Deletedmom_123 Bende 18 aylıkken kestim çünkü gece en az 10 kere uyanıyor gündüz uyumuyor ve ağzına lokma sürmüyordu eğer sadece düşkün olsa ve bunlarda sorun olmasa 2-2.5 yaşına kadar emzirirdim inanın emzirme dönemi benim için eziyetti ama ona rağmen çok özlüyorum şadece düşkünse sakın kesmeyin derim
HurremSultannn Deletedmom_123 ya o kadar bana düşkün pldu ki nefes dahi aldırmıyor. Sabaha kadar memede sabah memede dudak tiryakisi resmej
Esraemir34 HurremSultannn düşünün korkudan oturamiyorum o kadar bağımlı yapışık geziyoruz bu hafta kesecem inşallah
Bugleminannesi28 HurremSultannn yalnız değilsin bende öyleyim durmadan emiyor ve artık saldım kendi gelip açıp emiyor ahjshsud 😂
Balyanak_19 HurremSultannn tam iki yaşta kesin bence anne sütü bir damla da olsa alsın benim bebeğim 11 aylık Allah nasip ederse ben tam iki yaşa emzirmek istiyorum
HurremSultannn 0000Bahar çok üzücü ama aranızdaki bağ kopacak gibi geliyor halbuki alakası bile yok ama işte annelik 🥺❤️
Esraemir34 HurremSultannn benim 2 yaşında bile şu an yani keseceğim diye o kadar duygulandım ki çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok 🥺🥺