gmzkbr LaraCroftTombRaider oğlum 8.5 aylık o da aynı 🤦🏻♀️ maximum 2 yemek kaşığı yer. 1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 kahve fincanı su ile mama yapıyorum onu bitiremiyor bile. Bana da az geliyor ama zorlamıyorum emiyor doyuyor demek ki diyorum.
LaraCroftTombRaider gmzkbr İnsan stres oluyor yine de 😓 özellikle şu instagramda koca koca tabak hazırlayanları gördüğümde sinir oluyorum
Gunesnil_23 melegininannesi38 7 ay 26 günlük kahvaltıda 3 kaşık anca yumurta yiyor öğlen bir kavonoz meyve püresi yiyor bazen akşam yemek yiyor bazen istemiyor dış doneminde
Ttsngl gokceege merhaba oğlum da 9 aylık ama pek fazla ek gıda yemiyor anne sütünü içiyo bir günde neler yaptınız neler veriyorsunuz
durker gokceege Hastalık zamanlarında vücut sindirimle enerji harcamamak tüm enerjiyi iyileşmeye harcamak için iştahı kesermiş bunu duyduğumdan beri hastalandığinda yemezse huzursuz olmuyorum Birde bence travma bırakmamak için hasta dönemlerde zorlamamak gerekir öğün zamanlarında yoğurt verin geçin yiyorsa
melegininannesi38 Gunesnil_23 benimkisi de çok hareketli ya hiç durmuyo bide bzijm persentilde qalt sınırda ilerliyo
melegininannesi38 Gunesnil_23 yok emeklemiyo ama donuyo yürütecde odaları dört donuyo maşallah benimkisi 7 aylık iken 6 kilo 650 idi
Annesen Benim bebeğim zayıf emzirdikten sonra doyuyor biliyorum ama zayıf ek gıdayı çok fazla yediriyorum zorluyorum midesi açılıp kilo alsın diye yemek saatleri tam bir işkence Mide açılıp kilo alana kadar zorlaya zorlaya yedirmeye devam
dileknur LaraCroftTombRaider benim kızımda 7 aylık ek gıdayı çok güzel yiyor ama devam sütünü içmiyor hiç bi şekilde içiremiyorum aç olsa bile istemiyor bende bıraktım çorba yoğurt kaşık maması falan besliyorum