Anonim18 26 günlük bebeğim var hergün yıkıyoruz ama hep isilik çıktı yüzünde nasıl geçicek ne yapmam gerekiyo hiçbi bilgim yok🥴
yavrupotuncek Anonim18 isilik kalın giydirmekten olur havalar artık sıcak önce bı bunu değerlendirin isilik dışında egzama yada süt alerjisi olabilir atopik bir cildi olabilir bunun içinde atopik ciltler için olan nemlendiri kullanmaniz gerek her banyodan sonra bütün vücuduna surmeniz lazım egzama ve süt alerjisi ise geçmez süt alerjisi için süt ürünleri içeren hicbirseyde tadımlık bile yememeniz lazım
Elmas Belki de isilik değildir süt alerjisidir sadece yüzünde mi var. Mukuslu kaka, kanlı kaka, gaz vs süt alerjisi belirtisi
askdolu1anne Elmas evet katılıyorum aynı şeyi söyleyecektim, benimde bebeğimde bu şekilde kızarıklık vs. Vardi isilik sandım 2 aydır bu şekilde sanıyordum Üstünü çok ortmuyorum falan geçmedi farklı bir doktora goturdum alerji cikti
Elmas Anonim18 benim bebeğim de aynı sadece uiyüzünde var vücudunda yok. Doktor süt alerjisinden olabilir dedi. Ama 2-3 aydan sonra baya azalıyor