kizimdakizim Ben mi beceremiyorum anlamadım ama meyveleri rendelerken sadece suyu çıkıyor elime de posası kalıyor.videolarda bildiğin rende oluyor siz nasıl kullanıyorsunuz acaba? Mecburen meyveleri blenderdan geçiriyorum.
uykumvaarr kizimdakizim bende de öyle oluyor 😄 özellikle cevizi hiç yapamıyorum, bakıyorum videoda çok farklı oluyor
06690669 kizimdakizim zaten suyu cıksın felan dıye özellıkle yumusak meyvelerı secin mesela armut yapacaksanız yumusak armut secin eşit şekilde bastırın hem suyu hemde taneleri ayrılsın yapa yapa alısrısnız yada
kizimdakizim uykumvaarr hadi yaa ben de heralde ceviz gibi kuru yemisler oluyor bunda diyordum demek ki o da olmuyor 😀
kizimdakizim 06690669 evet suyu çıkıyor ama meyvenin kendisi yok oluyor posa seklinde kalıyor sadece 😬
kizimdakizim kimbumadam evet ben de yoğurtla karıştıralım elmayı vereyim kızıma dedim ama elma suyu kaldı, kalan posayida blender ile çektim 😀
maygirl kizimdakizim cam rende kullaniyorum sadece..suyuda guzel çıkıyor posasida tane tane minik minik rendelenmis oluyor yani
kimbumadam kizimdakizim Elmayı dilimlemeden yap kabuklarını soyup döndüre döndüre en azından püre gibi oluyor😂
MinikKoalam11 kizimdakizim iki çocuğumda da cam rende kullandım suyuyla beraber püre gibi oluyor meyveler cevizi de orda rendeliyorum toz gibi oluyor ben gayet memnunum 2.5 senedir kullanıyorum
kizimdakizim MinikKoalam11 ben yaptığımda parçalar püre gibi degilde bayağı büyük kalıyor o yüzden de veremiyorum bebeğime
PamukPrensesannesii kizimdakizim Ben sarımsak rendesi kullanmıştım. Normalde nasıl olması gerekiyordu acaba 🤔😅
kizimdakizim PamukPrensesannesii evet o da aklıma geldi sarımsak rendesi alsam iş görür mü acaba dedim 😀