lokumtos Hangi aktiviteleri yapıyorsunuz, uyku düzeniniz nasıl geçmişe göre zorlaştı mı kolaylaştı mı 🤍
Alyalina3 lokumtos merhaba bizde tam 3 aylığız tummy time yapıyoruz oyun halısında oynuyoruz egzersiz yapıyoruz eline birşeyler kavraması için uzatıyorum sürekli kukla oynuyoruz masal okuyorum uyku düzenimiz yok ne zaman isterse uyuyor ne zaman isterse uyanıyor 🌸
KuzeyinAnnesi03 lokumtos hiç bişey yapmak istemiyor sürekli kucakta yada ayakta olmak istiyor. Kahkaha atıyoruz bol bol herşeyi tutuyor kavrıyor oyuncaklar aldım tutsun diye . Uykusu bu sıralar çok bölünüyor anlamadım neden sürekli ağlayarak uyanıyor garibim diş sancısı yapıyor diye düşünüyorum
lokumtos Alyalina3 Tummy time oyun halısı bizdede aynı❤️ uyku olarak tek fark bir kaç gündür 10 gibi uyuyor akşam 2 ye kadar uyuyor benim için büyük bir gelişme oldu❤️
Alyalina3 KuzeyinAnnesi03 aa herşeyı tutabiliyormu maşallah benim tam 3 aylık acaba neden tutamıyorki 😟
Alyalina3 elagozlubircoldelisi valla bilmiyorum ki yani 3 ay 1 günlük bebeğim tutması mı lazmki acaba
KuzeyinAnnesi03 Alyalina3 sorun teşkil edeceğini sanmıyorum tam anlamıyla kolları güçlenmesi için erken hafif şeylerle başlayın tutturmaya
KuzeyinAnnesi03 Alyalina3 oğlum 3 ay 16 günlük ama bence hafif şeylerle başlayın tutturmaya seveceği şeyleri verin
KuzeyinAnnesi03 lokumtos bu sıralar kuzeyde öyle uykusu gelince ağlıyor uyanınca ağlıyor her türlü ağlıyoruz 😂😂😂
huzunkovankusuu Bizde tam 3 aylığız uyku düzeni çok güzeldi 5 saat kesintisiz uyurdu geceleri ama şuan da hiç öyle değil ya her saat uyanıyor ağlıyor kucağımda uyuyor hiç sıkıntı yok yatırınca uyanıyor çok zorlanıyorum aynı durumda olan var mı