Snglkargc_0107 birannebirbebek__ kızım 9 bucuk aylık sabah 9 bucuk gibi uyanır 12ye kadar oyun kahvaltı 12de uyur en geç 1e kadar sonra 4te uyur 5e kadar 7 gibi uyur 1 saatlik sonra gece uykusu en geç 11de çünkü erken uyumaya alistiramadim henüz biraz karışık oldu ama 😊
dayes birannebirbebek__ bir saat önce bu konu yüzünden zırıl zırıl ağlayan biri olarak cevap veremiycim 🤦🏻♀️
DNZTNR Snglkargc_0107 benim bebeğimde dokuz aylik uyku saatimiz aynı yeni kurduk bu düzeni gece 10.30 da uyuyor geriye kalan saatlerimiz sizinkiyle eşit ama benim oğlum gündüz uykularında 40 45 dkaika uyuyor yanına yatarsam anca 1 saat uyuyor
ozgec Snglkargc_0107 bacım sabah 9 da uyanmaya ne zaman başladı oglum 5 aylık olcak 7 de kalkıyo sabah ya
birannebirbebek__ Snglkargc_0107 3 buçuk aylık genel de 7-8 arası kalkar alt üst değiştirme beslenme oyun derken 9 buçuğa doğru yatar gerisi Allah a emanet canı ne zaman isterse uyuyor😂 Şaka bi yana bi uyku rutini yapmak istiyorum ama ben gece 10 olmadan yatırıyorum tabi sonradan kalkıyor orası ayrı bi konu😄
ygmrats 7 aylık bebeğim 3 uyku yapiyo gündüz 7.30 da güne basliyo 2 saat sonra uyutuyorum 2 saat uyuyo kalkıyor. 2 saat 15 dakika sonra bidaha uyuyor 1 saat kalkıyor son uyksuunada 2 buçuk saat uyanık kalıp 45 dakika uyutuyorum 9.30 da gece uykusu
Snglkargc_0107 birannebirbebek__ gece uykusu daha düzene binmez küçük sürekli seni ister gündüz uykuları da öyle zamanla düzene girer 🥰
birannebirbebek__ Snglkargc_0107 Evet ve 2 haftadır yatarak emziriyorum yatağına koyunca uyanıyor geceleri bu ara aşırı uykusuz kalıyorum gündüz uyusa bile uyuyamıyorum
DNZTNR Snglkargc_0107 17 temmuzda doğdu dün fark ettim yanına yatınca 2 saatte fazla uyuyormuş annemlere geldik burda teyzesi sürekli yanında uyudu şimdi tek başına gece bile uyumuyor sürekli yanına birini istiyor kendi evimize dönünce beşikte nasıl uyutacagim bilmiyorum
Snglkargc_0107 DNZTNR bizimkinin öyle sıkıntısı olmuyordu hiç şu an diş döneminde olduğumuz için geceleri de bizimle yatıyo
Snglkargc_0107 birannebirbebek__ bizimde öyle gündüz uykusu iyi oldu şimdi de sizde ishal flan var mı
birannebirbebek__ Snglkargc_0107 Bebeğimin doğduğundan beri aynı sarı sıvı ve parçaçıklı kakası ishal nasıl oluyor bebekler de yanş hep böyleydi
Snglkargc_0107 birannebirbebek__ bende tam bilmiyorum da bizimki biraz sulu olmaya başladı bizimde ilk başlarda sizin gibiydi ek gıdaya geçince katilasti şimdi biraz cıvık ama doktor diş döneminde normal dedi
birannebirbebek__ dayes 2 saattir uyutuyorum 15 dk uyuyor uyanıyor neden uyumazlar anlamıyorum ki🤦🏼♀️