ronaaa Kızlar hipp organik combiotic, Aptamil 1, Aptamil conformil, golden goat hepsini denedim cocugum hep gaz doldu anne sütü veriyorum ama yetmediği zamanlarda mama takviyesi oluyor BEBELAC GOLD kullanan var mı acaba ?
agzimizintadikacmasin ronaaa sma optipro kullan en doğal içerikli olan ve gaz yapmayan ayrıca sindirimi en rahat olan sma dır doktor dedi bize de
dydy ronaaa kardesim sma kullanmıştı 2 yasına kadarda kullandı bi sorun yaşamadı ben emziriyorum ama kullansam onu kullanırım
minikmucizemaak ronaaa Kızlar hipp organik combiotic Kullanıyorum ben, ama anne sütü veriyorum onla destekliyorum. Sürekli kullanmadığım için pek bir yorum da yapamıyorum açıkçası. Günde 200 ml içmiyordur bile
agzimizintadikacmasin ronaaa bebelac çok şeker katkılı doktora sorduğum da bir sma tadına bak tadı bile yok dedi bir de bebelac a bak sırf şeker tadı dedi ve denedim de ciddi öyle ayrıca kilo problemi olan bebeklere bebelac öneriyor lar aklında bulunsun 💐 sen de stres yapma annesi hepsi geçiyor❣️
ronaaa agzimizintadikacmasin çatlamak üzere ıkınmaktan ağlamaktan şuan ne yapacağımı bilmiyorum golden goat mahvetti çocuğu 🥹
ronaaa agzimizintadikacmasin defalarca götürdük dün de doktordaydık alerji bölümüne sevk etti bakalım