kereminannesiyim Kızlar eltim mutfağını yeniledi ona hediye almak istiyorum yeni mutfağı için bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sor derseniz soramam sürpriz olsun istiyorum ne alınabilir sizce lütfen elti düşmanları gelmesin 😁😁 eltimle aramız çok şükür iyi
lidokain kereminannesiyim elti düşmanı değilim ama yeni mutfak yaptırdı diyede kimseye hediye alamam kimsedende beklemem ne saçma 😀 he ille hediye alcam diyosan baharat takımı yağ sosluk takımı bu tarz bsey olablr En kotu nazar boncuğu al hajsjdkfk
elfnurs kereminannesiyim eğer yoksa ismiyle örnek Ayşe’nin mutfağı falan yazılı yapışkanlı şeylerden yapilabilir
tubiiik_ kereminannesiyim guzel bi sunumluk olabilir fanus olabilir mutfagına uygun avıze olabilir cok şık kahve fincanı olabilir
Ardenaden Hediye birazda ayirdigniz para miktarina bakar onu soylerseniz insanlrda ona gore fikir verebilir
Ardenaden kereminannesiyim eger yojsa bu siyah pecetelij kagit haluluk nihalesi takim olanlardan alabirsn ya da ekmeklik alabilirsn
midekoruyucu kereminannesiyim ben olsam yılan figürlü biblo filan alırdım 😂😂 ama siz kahve fincan takımı filan bişey alabilirsiniz ya da ne biliyim kahve makinesi filan 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️