anneezgi Merhabalar arkadaşlar 13. Hafta da doktora gittiğimde %90 erkek gibi ama yine de net değil cınsıyet partisi tarzı şeyler yapma demişti siz tahmınınızı yapar mısınız merak ediyorum🤗
Poncikkkk anneezgi yüzük falı yap alyansı sac teline gecir avucuna koy yüzüğü sonra kaldır çizgi çixerse erkek yuvarlak olursa kız kac çocuğun olacaksa ona göre hareket ediyor
anneezgi Hadi ya belki kız olur diye hıc alışveriş falan yapmıyordum şuan 19 haftalık doktorumuz çok yoğun olduğu için randevu bulamadım haftaya pazartesi günü gıdecegım kesin erkek yani
anneezgi Bu yüzük falını yaptım yuvarlak çiziyor aslında gönlümden geçen kız tabii hayırlısı neyse o olsun ama günümüz insanlarını baz aldığımızda kız çocukları daha hayırlı vefakar geliyor bana yine de hayırlısı neyse o olsun🙏🏻
Poncikkkk birmelekannes iik çocuğun kız ikincisi erkek olacak ben denedim benim ilk cocuğum erkek ilk ileri geri gitti sonra tekrar yüzüğü kaldırdım yine ileri geri gitti sonra yine denedim yuvarlak oldu dördüncüde durdu hiç hareket etmedi istersen tekrar dene heyecandan belki anlayamadın🙂