Ceren55 Kozlar ilk defa uçağa binecek bebeğimde aynı 20 aylık nasıl oluyor bebek arabasını nasıl yapıyorlar su alıyor mı biberonunu almadan gerekenler neler yazabilir misiniz bildiklerinizi
ArvenMom Ceren55 gereken pek birşey olmadı biz uçarken mama sokabiliyorsun su zaten vardı yanımızda sıkıntı olmadı bebek arabası uçağın bagajına gidiyor bebek anneye ekstra kemerle bağlanıyor yada 1 yaşından büyükse koltuk alma hakkı tanımlayabilir
NoOne Ceren55 çocuk için gerekli yiyecekleri yanına alabilirsin, biberonda veya sulukta su alımına izin var. Bebek arabası isteğe göre bagajda veya kabinde poşete sarılı uçağa alınıyor( ben elime yük olmasın diye bagaja teslim ediyorum)
Ceren55 ArvenMom baston tipi bebek arabası çok büyük değil yanımda büyük poşetle mi gitmem gerekiyor bazıları vermiyormuş poşeti ücretli alınıyormuş Pegasus’la uçucam
Ceren55 NoOne Pegasus’la uçucam baston tipi zaten büyük değil kendim poşetleyip koysam üst kısma izin verirler mi
NoOne Ceren55 pegasusla daha önce uçmadım, bildiğim kadarıyla kabin bagajı hakkını kaldırmış. Bi müşteri hizmetlerini arayıp sor bence canım en doğru cevabı onlar söyler
NoOne Ceren55 poşeti normalde hava yolu şirketi temin eder ve ücret de almaz. Ajet ve thy böyle yapıyor en azından pegasusu bilmiyorum