Ecooss Kızlar kızım 34 haftada doğdu 3,5 aylık ve kızım 2 defa döndü. Dönebiliyor artık prematüre gücü budur !!!!🩷 çok sevindim
3kedili2bebekli Ecooss premature annesi olarak sizi en iyi ben anlarım tebrikler 😍😍😍 ilk aguda çığlık atmıştım ben düzeltilmiş 3.5 aylık benimkiler bir iki kere döndü biri daha dönmedi darısı tüm annelerin başına ♥️
Sevvl Ecooss bende prameture de gerıden gelir lafına inanmıyorum zaten tecrübe ile sabit ikizlerim 35 haftada doğdu evet birisi geri ama diğeri ateş gibi herseyı erken bile yaptı o prametüre değil mi yanı, bizim bebeklerimiz çok güçlü ve bizim bakımımızla yaşıtlarını yakalayabilirler🥹
Minel-inannesi Ecooss oy hadi masallah🥰 aman bundan sonra yuksekte birakmamaya dikkat edin, anlik pat diye ativeriyolar kendilerini deli danalar🤣 yer yatagi candir, gerisi heyecandir. Bi yorgan serin yere, ustune bi carsaf debelensin dursun 🤌
Ecooss Sevvl geriden gelir diye hiç bi şey yok hatta prematüre doğanlar daha çabuk toparlayıp daha güçlüler.
Ecooss Sevvl aynen canım tıpta düzeltilmiş hesaplıyorlar bakarken ama bence prematüre doğan bebekler her şeyi daha çabuk başarıyorlar muthişşş
saribez Ecooss benim oğlum da 33. Haftada dünyaya geldi ama hamd olsun bir şeyi geriden gelmedi her şeyi zamanında yaptı 🤩🤩❤️