Tursununannesi Bebeğim 9 aylık oldu artık balık ve ciğer vermek istiyorum. Siz başladınız mı ? Başlayanlar ne şekilde veriyorlar bu gıdaları 💖
Buket57 Tursununannesi benim kızım şu an 1 yaşında ama balığı uzun süredir yediriyorum. Levrek çok seviyor benim kızım direk tuzlayıp atıyorum fırına 10 dk da hazır. Ciğer daha dün aldım dana ciğeri ilk defa bugün vericem kızıma soğanlı domatesli pişirip yediricem. 😊
pasaklisinkukuli Tursununannesi 1 yaş öncesi sakatat vermeyin diyorlar çiger sakatata giriyorsa dikkat edin
motherthea Tursununannesi ciğer yiyebilir porsiyonu önemli ben oğluma 8 aydan itibaren verdim 3 yaşında ekmeksiz yer şuan mesela o kadar faydalı ki ciğer haşlayın ciğeri bir yandan da patates haşlayın ikisini bir ezin top top yapın oğlum öyle yerdi ki onu öyle öyle alıştı
Tursununannesi pasaklisinkukuli öyle mi, internette tekip ettiğim bir çok kişi veriyor. Doktora sorayım önce o zaman
Tursununannesi motherthea evet bir çok kişide öyle gördüm patates ile karıştırıyorlar. Ben ciğer yapınca çok sert oluyor ezilmez gibime geliyor çok mu pişiriyorum acaba. Siz ne kadar süre pişirdiniz