aslhnkrts larindidems hastanede mama verdiğimiz için orda alıştı onların biberonu hoşuma gitmediği için lansinoh almıştım çok güzel tutuyo maşallah başka marka denemedim bilmiyorum. Lansinoh bizde meme reddi de yapmadı şükür
Snglkargc_0107 larindidems benim kızım emzik veya biberona hiç alışamadım hala daha aynı suyu bile kaşıkla iciriyorum bazı bebisler galiba hiç kabul etmiyor
ctml1901 4 tane biberon denedim mamajo,avent,wee baby, klasik biberon hiçbirini almadi lansinoh aldı sadece ama biberonu alınca beni bırakır diye korkuyorum
larindidems aslhnkrts İlk doğduğunda memeyi tutmadı biberon tuttu bu kez memeyi tutuyo biberonu tutmuyo 😏
mbctnnn larindidems aynen öyle çok yorucu bı durum hend aynı durumdayim şuan sütüm yetmiyor mama vereyim diyorum biberon tutmuyor kaşıkla veriyoruk
mbctnnn larindidems bugün benim israrlarima azıcık tuttu yada açtı çok bilemedim 30 CC verdim arada vereyim diyorum benim sütümü içince kaka yapmiyor mmaa verince yapiyor
larindidems mbctnnn yeni bişey öğrendim sende dene bi bakalım tanımadığı biri biberonla mama versin ama seni görmesin sesini falan duymasın biz bugün öyle 30cc içirebildik
mbctnnn larindidems deneyeyim bugün komşuma icirteyim ya arada mama vermek güzel bişey çok olmadığı sürece ya benim fikrim