Betelgeuse_ çocuğunuzun daha önce görmediği bir etkinlik oyuncak falan götürebilirsiniz ben pinterestte meşguliyet çantası diye bir şey görmüştüm büyük bir çantaydı küçük bir kalem kutusuna kendimize uyarladım çok işe yarıyor her yerde içeriği şöyle boya kalemi makas(makası uçağa almazlar siz koymayın) yapıştırıcı boyama sayfası sticker benim oğlum 4.5 yaşında o yüzden çizgi çalışması ya da kesme çalışması falan da koyuyorum bir iki küçük oyuncak sürpriz yumurtadan çıkanlar gibi ya da şu hayvanlar falan oluyor ya plastik yaşı gereği siz belki minik oyun hamuru koyabilirsiniz erkek çocuğuysa minik kepçe kamyon minik araba olabilir (kızım daha çok küçük o yaşta neyle oynuyorlar bilmiyorum) bu kalem kutusunu da sürekli güncelliyorum biz dışarda çok vakit geçiren ve seyahat eden bir aileyiz restoranda beklerken de uçakta trende vs de işe yarıyor ben bununla uğraşamam derseniz tiger tribe in hazır buna benzer setleri var biraz maliyetli oluyor sadece indirimde gördükçe alıyorum ama yine de uzun oldu son olarak türkiyede mr dıy ya da yunanistanda karadağda falan vardı jumbo böyle bir milyoncu gibi ama daha büyüğü yerler oluyor oralardan minik çantaya atmalık etkinlikler alıyorum lazım oldukça yanımda götürüyorum