Azizbebek Kizlar oğlum 3 yaşına 2 ay kaldı üç gündür tuvalete alıştırmaya çalışıyorum ama söylemek istemiyor gitmek de istemiyor ağlıyor tuvaleti görünce nasıl sevdirebilirim bı önerisi olan var mı
Mnli Azizbebek göz kanatan lazımlıklardan alın karakterli falan bir de bir sürü sticker alın yaptıkça yapıştırın biraz ödüle giriyor bilmiyorum ödül ceza uygulamıyorsanız size ters gelebilir ama biz öyle alıştırdık
Azizbebek Mnli üç gündür valla arbalariyla giriyoruz sabah güzel yapıyor ama sonraki saatlerde sıkılıyor mu anlamiyorum girmek istemiyor güzelce anlatiyorum yanindnq hiç ayrilmiyorum
Mnli Azizbebek şöyle yaptık biz bir tane çizelge yaptık arıyorum 15 kutucuk koydum her tuvalete gittiğinde bir sticker yapıştırdık 15 olunca istediğin oyuncağı alacağız dedik sonraki sefere 30 kutucuk yaptık yine oyuncak aldık bir daha yapmamıza gerek kalmadı
Mnli NoOne benim oğlum aslında 3 yaşında olmadan bezi bıraktı 3 yaşında olduktan sonra tutuyordu ya da dışardaki tuvaletlere yapmak istemiyordu o zaman yaptık