Oykulum Kızlar kızımın ateşi iki gündür 38 altına düşmüyor doktora gittik kan aldılar ama bir şey çıkmadı pedifen ile calpol veriyorm dönüşümlü nöbetteyim şimdi başın da bacakları buz alnı ve koltuk altı ateşli yeni yıkadım daha ne yapsam
Masal34 Oykulum ayni durumdayız canm bizimkinde kanda ve idrarda enfeksiyon çıktı bak bu saat oldu hala balındayım oda derecesini 22 yap zıbınla bırak üstünü incecik ört ve alrm kur iki saate bir ateşini ölç 38 .5 olursa direk doktora
Besoz Oykulum canım benimde oleydi atesi 38.6 ydı Bi düşüp Bi çikıyodu ve domuz gribi denildi çokdikkat et
Fulyaxx 38 ateş degil yurtdısında sayıyorlar bileee çok garip amaa bence cocugunuzu ince giydirip kontrol edinn 🙄🙄🙄🙄😑çok geçmiş olsun
Besoz Oykulum yok canım bugun öğrendik Bi test yaptı onda cıktı sonucu 2 tane özel hastaneye götürdüm emin olmak için atesi var DİE gittik testte ole cıktı
Oykulum Besoz çok üzüldüm sizin adınıza da peki başka bir belirtisi var mıydı kızımın ateşi nerdeyse bir kaç saat düşüyor ateş düşürücü de pek rahatlatmıyor burnu akıyor genzi kapalı ama Boğaz kulak temiz dedi
Cesurefe Ateş yukseldigin de kan dolasimi bozulur.el ve ayak damarları büzüşür budurum da el ve ayakları buz gibi olur.bölgesel ates degildir ya da üsüyordur diye zannetmeyin.gecmis olsun