ertumom Merhaba ben de 18 günlüklen farkettim kaka’da kan olunca gıda alerjisi teşhisi konuluyor. Yani en temeli süt ve süt ürünlerini keseceksiniz en çok alerji yapanlar onlar. Biz ilk etapta inekten gelen her şeyi dana eti dahil kestik, yumurta, tavuk, balık, kuzu eti, taze meyveler, kuruyemişler, tüm bakliyatları alerji diyetisyeni eşliğinde kestim. 15 gün böyle beslendim sadece sebzeler, patates salatası, pilav, hurma, kuru incir ile beslendim sıfır protein vardı. Amaç ilk önce bebeğin bağırsaklarını rahatlatıp alerjenleri unutturmak.. kaka da kan olmadı. Dün tavuğu açtık mesela, pilav + tavuk denedim ama öyle çok değil 1-2 köfte büyüklüğünde ve bebeğimi gözlemliyorum kaka da kan, ciltte döküntü kızarıklık olmazsa devam edeceğim. Ama çok yorucu bir süreç maalesef sadece sebzeyle beslenirken bile havucun, yeşil biberin çocuğa dokunduğunu fark ettim o yüzden az besinle başlayıp sonradan eklemek gerekiyor. Bu arada sütüm falan azalmadı bol hurma kuru incir su iyi geldi 15 günden bir şeycik olmuyor.. Allah hepimize sabır versin🙏🏼