Mehmet_A Kızlar 2 buçuk yaşında oğlum hastanede yatıyoruz birden ağlamaya başladı baktığımda el dirseğine kadar davul gibi şişmiş ne zamana iner ne zamana geçer başına gelen oldu mu .O kadar üzüldüm ki ağlamaktan gözlerim şişti resmen .Çok korktum
Elifdemir1907 Mehmet_A soğuk kolonya yada alkol dökülmüş pamuğu koyun şiş bölgeye benim sinir krizi geçirdiğim zaman hastanede koluma nerdeyse bütün koluma serum dolmuştu hemsreler hemen geldi davul gibi olmuştu kolum serum deri altına dolmuş dediler hemen baya bir pamuğa alkol sıkıp koydular o şişini azalttı 1-2 güne acisi da geçti dokundukça acır çok dokunmamaya çalışın o bolgeye
tosbiksmoms Mehmet_A 2 ay önce başıma geldi, bir baktım kol dirseğimin iç kısmı,ortalama domates büyüklüğünde şişmiş hemen çıkardılar serumu birkaç saatte eski haline dönmüştü, birşey de kullanmadılar bana.
Elifdemir1907 Mehmet_A şişlik alkollü pamuğun hemen ardından biraz da olsa iner tamamen geçmesi 2-3 günü bulabilir ama endişelenmeyin bir hasar bırakmıyor
selin1724 Merak etmeyin arkadaşın dediği gibi bir kaç güne geçiyor o şişlik. Kızım hastalanmıştı serum taktırmıştım evde onun da o şekilde cilt altına gitmişti . Alkolle veya kolonya ya tam şişliği inmedi ama eau de goulard diye bi sıvı var onu sürüp bezle bekletiyorsun kısa sürede geçiriyor. Hemşirelere sorun varmıymış ellerinde bu ilaç. Çünkü o takan hemşirenin hatası tam damara girememiş
Talihkusum 7 aylık bebeğim bronşiolit geçirdiğinde başımıza geldi hemşirelere huzursuz dedim anlamadılar sonra kolunu bir sıyırdık dirseğine kadar taş gibi parmakları sarılıydı farketmedik balon gibi olmuş ağla ağla içim çıktı 😢 hemşirelere kızdım bir sürü ateşine bakıp gideceğinize insan Damar yoluna bakar dedim… Neyse hemen Çelik suyu ile müdahale ettiler ve ertesi sabah yüzde 90 oranında inmişti elini kolunu gayet rahat kullanıyordu şükür bir sıkıntı olmadı ama burada önemli kıstas serumun içinde ne olduğu ilaçlı serum ise ilaç türü önemli ilaç türünü öğrenin sağlıkçı birilerine danışın
Mehmet_A Talihkusum ilaçsız serumdu allahtan şimdi doktorumuz gelecek ona da söylicem inşallah çabuk iner 2 buçuktan beri uğraşıyorum hala şişlik var