Kızlar oğlum 21 aylık henüz anne demedi bu duruma biraz üzülüyorum aslında ama konu bu değil biraz kelimemiz az baba dede hav hav gel yok gibi basit kelimelerimiz var tabi ben onun bakısından bile ne istediğini anladığım için iletişimimizde sorun yok diyebilirim. Ama en kafama takılan şey oğlum benimle mutlu mu acaba. Kuruntu değil yemin ederim. Sinirli bir çocuk bişeye hayır dendiğinde bağırıyor ama ben bunu kendini ifade edemediğini düşündüğünden yapıyor diye düşünüyorum birinden utanınca bana vuruyor bazen oyun oynarken de şap diye Bi tane indiriyor bana ama hemen nereye vurduysa orayı öpüyor bunların dışında beraber uyuyoruz zaten her sabah beni öperek uyandırıyor yemek yaparken hep yanımda olmak istiyor evin hangi odasında isem oraya geliyor çok öpüyor beni gün içinde bazen durduk yere bazen kızdığımda öpüyor özür diler gibi anneannesine aşırı düşkün onun yanında beni görmez pek ama markete falan gittiğimde yokluğumu anlıyor anneme odaları gezip gezip gelip ellerini açarak yok diyormuş 🥺🥲 yani özetle çocuğumun beni sevip sevmediğini sormuyorum sadece benimle mutlu mudur onu merak ediyorum